Arbeiderpartiets uansvarlighet, med pengebruken til de aller rikeste!

Jan Akerholt.

Jan Akerholt. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg ser vurdering av ny svømmehall i Tønsberg er i gang i disse dager, men er det forsvarlig og bruke hundrevis av millioner til dette, isteden for å ruste opp den eksisterende svømmehallen.

Det er godt politisk arbeid å fremme tiltak for å investere i sunnhet og idrettsglede, men har noen tenkt over alle ungene (ungdommene) som ikke får muligheten til å være med i klubber og idrettslag på grunn av foreldre som har dårlig økonomi?

Det er en kjent sak rundt i idrettsklubbene at unger faller igjennom, fordi utstyr, medlemskap, og kjøring til aktivitetene koster tusenvis av kroner i året.

Mange vil nok si at dette er å sette ting opp mot hverandre, men jeg blir sjokkert når jeg leser i avisen at Arbeiderparti-folk som går inn for dette, uten å ta høyde for alle dem som ligger under for dårlig økonomi og ikke kan bistå ungene med alt det som koster. 

Det burde være en politisk føring fra kommunens side med å gi mer tilskudd til idrettsklubbene, så de som har foreldre med dårligere økonomi enn andre også kan være med.

Derfor mener jeg Arbeiderpartiet med Pedersen i spissen som liker å utgi seg for å gå i bresjen for de aller svakeste svikter mange med slik sløsing av skattepengene. Nei, jeg sier enda en gang: Puss opp Tønsberg svømmehall og spar innpå 200 millioner kroner. Hjelp samtidig dem som trenger et bidrag for å få være med i idretten.

Jeg innrømmer at det fra tid til annen er behov også for ny bygningsmasse, men da bør en se fordelingen av skattepengene på en slik måte at man ikke overkjører svakere grupper i samfunnet på denne uansvarlige måten.

PS: Arbeiderpartiet synker i oppslutning (ned i 26%) Jeg begynner og forstå dette nå, når selv Arbeiderparti-representanter legger til rette for eliten med mye penger!
Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken