Politikerne i Færder bør bygge egen svømmehall ved skolene på Borgheim

Sommeren 2007
Barn i svømmehall. Gutt som stuper ut i svømmebasseng. Basseng. Barndom. 
Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
NB! Modellklarert

Sommeren 2007 Barn i svømmehall. Gutt som stuper ut i svømmebasseng. Basseng. Barndom. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX NB! Modellklarert Foto:

Av
DEL

MeningerJeg kan huske de første svømmetakene i «badet» i Nordbyen og de senere konkurransene der og etterpå ute ved Ramberg mellom de to flåtene. Vinterstid var det togturer til det gamle badet i Drammen med Grunde Vegard og stuperne. Gleden ble derfor stor da Tønsbergs egen etterlengtede svømmehall sto ferdig.

Men nå er årene gått og det er fullt forståelig at det er behov for å skifte den ut med en ny og tidsriktig svømmehall. Diskusjonen om beliggenhet er blitt aktuelt og flere kommer med sine forslag. Mine venner Tom A. Gjermundsen og Per Rosenblad Brun hevder at messeområdet kan være et godt alternativ og mener å ha gode grunner for en slik beliggenhet. Men det gagner mest innbyggerne i Tønsberg (og Re).

Per R. Brun mener at Færder får stå på egne ben og jeg er helt enig med ham. Færder kommune nærmer seg snart 30.000 innbyggere og det er mange kommuner i landet med færre innbyggere som har egen svømmehall. Det er på tide at Færder får det samme!

Politikerne i Færder bør enes om å få bygget egen svømmehall med plassering i tilknytning til skolene ved Borgheim. For eksempel ved Hellaveien mellom bebyggelsen ved Borgheim og avkjøringen til golfbanen. Kanskje vi i Færder etter hvert kan få etablert Færder svømme- og stupeklubb?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags