Jeg anbefaler en tur til Ringeriksbadet for politikerne i Tønsberg og Færder

Av

I TB den 21. november leser jeg at en nylig avholdt pris- og idekonkurranse har gitt Tønsberg og Færder kommuner kun én kvalifisert utbygger av ny svømmehall til ca. 500 mill.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Som tidligere aktiv svømmer og senere som mosjonist har jeg hatt anledning til å bruke flere svømmehaller både i Norge og utlandet.

Jeg vil ønske at ansvarsfulle politikere bedre kan sette premissene for hvordan en ny svømmehall bør bygges. Derfor anbefaler jeg en befaring til Ringeriksbadet ved Hønefoss. Ferdig i 2010 til ca. 75 millioner SE Arkitekter og med NCC Construction. Cirka 4000 kvadratmeter.
Et flott bygg med mye lys. Hovedbasseng 25x12,5 meter med stupetårn i ene enden (1, 3 og 5 meter) to mindre basseng, terapibasseng og barnebasseng. Flere vannsklier, både åpne og i tube. Selvfølgelig alt komplett med garderober, dusj og badstu foruten kiosk og treningsarealer.

En befaring vil forenkle selve oppgaven og premissene for beslutningstakerne. Og muligens sørge for en utførelse som kan medføre kostnadsreduksjoner.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.