Visjonært magaplask i svømmehallen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Bystyrets vedtak om nei til mer kunnskap, nei til store muligheter, nei til større spleiselag, nei til store ekstrainntekter, nei til mer liv og handel i sentrum, nei til et helårs sjøbad, nei til å friste folk fra fjern og nær hele året, nei til både folk og næringslivs ønsker, er ikke bare uforståelig, det er rett og slett trist at det har blitt et så stort visjonært vakum i Tønsberg.
 

Hvorfor skal vi begrense et tilbud til å være en garantert kostnad fremfor et stort og attraktivt nok som gir gevinst?

Hvorfor sier spesielt Høyre nei til å utrede et potensielt godt og fruktbart offentlig privat samarbeid?

Min oppfordring til alt og alle fremover er å fortsatt tenke høyt om hvordan vi kan få til et godt og mangfoldig SPA ved sjøen midt i byen. Folk vil ha det, næringslivet trenger det.

SPA er Salus Per Aqua, helse gjennom vann, SPA er folkehelse.

Enhver middels by nedover i Europa med respekt for seg selv og sine innbyggere har slike tilbud, ofte i tilknytning til ordinære svømmeanlegg og badeaktiviteter. Vi valfarter stadig oftere til disse, samtidig som vi legger igjen pengene våre i byen vi besøker.

Tønsberg kunne fått det samme, Tønsberg kunne satset på noe som gir mangedobbelt besøkstall.

Kan vi få til et bredt samarbeid fra private tilbydere?

Et SPA i vannkanten med flytende saunaer og basseng som damper forlokkende i et ellers trist og kaldt Tønsberg alle de tidene på året det er dødt i dag?

Denne saken bør hvertfall ikke dø. Tønsberg trenger flere opplevelser, nye attraksjoner.

Det er hele byen og den nye kommunen avhengige av, og vi kunne gjort det fristende nok til at flere får bedre helse og velvære også.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken