Hvordan kan de som arbeider i et miljø preget av ressursmangel ha overskudd til å yte så mye når de er på jobb?

Av

Tusen takk til personalet ved korttidsavdelingene på Træleborg sykehjem.

DEL

Vår kjære mor Elisabeth Sæter Andersen døde på Træleborg sykehjem i oktober. I noen måneder var hun pleiepasient ved to av korttidsavdelingene på et nedslitt sykehjem som tydeligvis venter på å skiftes ut med nye lokaler på Vear. Etter et langt liv som skattebetaler ble hun innlagt på et firemannsrom der sengene kun var adskilt av forheng. Ikke de hyggeligste omgivelsene å komme til. Heldigvis fikk hun etter hvert enerom.

Men for et fantastisk personal med engasjement og høy faglig kompetanse! Hun og vi ble møtt av menneskelig varme, engasjement og oppfølging til alle døgnets tider. Mamma fikk støttende samtaler og varme hender å holde i når angsten nattestid presset seg på. Vi pårørende følte oss alltid velkomne, og ble møtt av smil, god informasjon og varm kaffe når vi trengte det.

I ettertid har vi reflektert over hvordan et personal som arbeider i et miljø preget av slik ressursmangel, kan ha interesse av og overskudd til, å yte så mye når de er på jobb. Uansett skal dere skal vite at vi har verdsatt det og er takknemlige. Tusen takk til dere alle fra hele familien.

Meninger 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags