Tusen takk til Kjell Rune på Sykehuset i Vestfold

Av
DEL

LeserbrevMandag 14. oktober er vi for første gang på vei til Torp flyplass for å benytte Ryanair til en etterlengtet familieferie i Malaga. Svigersønn og datter har kommet helt fra Namsos for å være med.

Vi har fått beskjed om å være ute i god tid, for Ryanair er strenge på bagasje, vekt etc. På veien dit oppdager datteren vår, som har diabetes 1, at senderen på sensoren har sviktet og at det dermed blir mer jobb med stadige stikk og blodsukkermålinger.

Med mobilen prøver hun å kontakte sykehus vi passerer for å skaffe en ny sender. Det er vanskelig; regler og byråkrati står i veien. Inntil det siste sykehuset hun prøver: Tønsberg Sykehus. Her treffer hun på en Kjell Rune, som straks forstår situasjonen og ordner opp i en fart.

Vi har dårlig tid og rekker ikke engang innom sykehuset. Han sender «senderen» med taxi, til og med gratis, og datteren vår rekker å fikse blodsukker-sensoren før vi går om bord på flyet. Kjell Rune vet nok ikke hvilken stor tjeneste han gjorde oss. Den sensoren ble spesielt viktig, da datteren vår fikk en infeksjon i løpet av oppholdet, og det ble ekstra viktig å følge med på blodsukkeret.

Så TUSEN TAKK, Kjell Rune og Sykehuset i Vestfold! Dette er en hyllest til alle dere fleksible, løsningsorienterte mennesker der ute, som ikke absolutt må følge alle regler til punkt og brikke, men bruke sunn fornuft og skjønn.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags