Hvor lenge må det ta før noen i bydrift gjør noe med denne situasjonen?

Jeg har åtte (8) ganger vært i telefonisk kontakt, og to ganger via e-post med Bydrift for å få dem til å rydde opp i skitt, gress og leire som ligger i gang- og sykkelstien i krysset Bøgata-Romsveien, skriver Bjørn Haave.

Jeg har åtte (8) ganger vært i telefonisk kontakt, og to ganger via e-post med Bydrift for å få dem til å rydde opp i skitt, gress og leire som ligger i gang- og sykkelstien i krysset Bøgata-Romsveien, skriver Bjørn Haave. Foto:

Av
DEL

LeserbrevMan leser til stadighet i avisen om miljøvern og hvor viktig det er at folk benytter alternative transportmuligheter. 

Tønsberg kommune med Bydrift er såvisst ikke de som ønsker at folk skal bruke sykkel i isteden for å bruke egen bil. 

Jeg har åtte (8) ganger, sier og skriver 8 ganger, i løpet av juli/august vært i telefonisk kontakt, og to ganger via e-post med Bydrift for å få dem til å rydde opp i skitt, gress og leire som ligger i gang- og sykkelstien i krysset Bøgata-Romsveien.

LES OGSÅ (+): Liv og Jan Terje må dele én seng og én stol etter oversvømmelse hjemme: – Dette klarer vi ikke lenger

Siste gang jeg var i kontakt per telefon var onsdag 29. august hvor vedkommende som svarte sa at dette nå var tatt hånd om og at det var spylevogn på vei for å rydde opp. 

Den leira og det gresset som vokser/ligger i sykkelstien er direkte livsfarlig. Når det regner blir det som en skøyteis og sykkelister som kommer fra Oseberg eller Bø risikerer stygge skader dersom de velger å benytte den overgrodde og leirefylte stien. Slik har det vært siden 2017 uten at de ansvarlige har gjort noe med det. 

Jeg var selv vitne til en ulykke der i juli hvor vedkommende ble slengt av sykkelen og falt i grøfta. Vedkommende hadde smerter etter fallet og benyttet sterke ord om både kommuneansatte og bønder. 

Hvor lenge må det ta før noen i bydrift gjør noe med denne situasjonen?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags