Gå til sidens hovedinnhold

Trådløst utstyr – en miljøkatastrofe!

Artikkelen er over 3 år gammel

Dette er påstand fra Einar Flydal, pensjonist fra Telenor og NTNU, som foreløpig får stå uimotsagt av politikere, bransjene selv og media! Hva skjer egentlig? Hvorfor tror folk flest at ny teknologi kun er bra og smart?

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hvorfor stiller vi ikke berettigede spørsmål når advarsler om helseskadelig stråling kommer? Hvem har ansvaret for at teknologien er trygg for våre barn og unge i barnehager og skoler, og for øvrig i alle hjem og ute i det offentlige rom?

Hvorfor vil ingen starte en nødvendig debatt på bakgrunn av de advarsler som er kommet og den forskningen som nå viser at helseskader skjer på cellenivå, selv når strålingen er langt under Statens strålevern og ICNIRP (privat tysk stiftelse) sine påståtte sikre grenseverdier? Hvem tar feil?

Dette er det vel flere enn meg som vil ha svar på? Hvor er media, de «gravende» journalister når de hører om at smarte strøm-målere, AMS, kan være en trussel mot folkehelsa – hvorfor stiller ikke de spørsmål til politikere om konsekvenser i forbindelse med ny teknologi, som pålegges oss alle?

Er det ikke på høy tid at politikere tar en debatt om dette? Anbefaler denne; https://einarflydal.com/2017/08/18/smarte-malere-slik-skyver-alle-ansvaret-videre/#more-23803 – og håper på noen kommentarer og svar fra de som har ansvar for nødvendig folkeopplysning, og fra dem som gir anbefalinger om hvordan forebygge god helse i et bærekraftig perspektiv.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.