Teller klingende mynt teller mer enn sikkerheten på Jarlsø?

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jarlsø Eiendom avviser at de har lurt politikerne står å lese med stor skrift på TBss førsteside onsdag 29. april. Hvordan kan de avvise dette da de gir uriktige opplysninger til kommunen ang. antall ansatte ved Jarlsø Marina! Det kan kun ansees som slett og uprofesjonelt arbeid da de ikke engang har brydd seg om å sjekke faktiske forhold.

Jarlsø Eiendom nevner også at det vil bli flere arbeidsplasser på Jarlsø uten marinaen uten å nevne potensielle kunder! De har vel gjort markedsundersøkelse på linje med det de gjorde da de sjekket antall ansatte ved Jarlsø Marina. Det er jo også meget betenkelig at de ikke tar hensyn til sikkerheten når det gjelder beredskapen til både Redningselskapet, Røde Kors, politi og andre offentlige etater som er avhengig av ekspertisen som Jarlsø Marina besitter og er nødvendig for sikker og effektiv operasjon for nevnte etater.

Men sånn er det vel når klingende mynt teller mer enn sikkerheten. Når har heldigvis noen av våre politikere stått fram i TB torsdag 30. april med tydelig signal om at marinaen skal fortsette der den er da de følte seg feilinformert i møte 3. april med Jarlsø Eiendom. Det var meget hyggelig lesning at både AP, SP, MDG og KrF har våknet og forstått at diverse utbyggere bør gås etter i sømmene før tillatelser omreguleringer og utbugginger blir gitt. En stor takk og honnør til nevnte politikere og håper resten følger etter.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags