Nå må politikerne ta seg en bolle eller to. Dette er ikke aktuelt for mitt barn og ikke for resten av ungdommene heller.

Marina Bark

Marina Bark Foto:

Av
DEL

LeserbrevEr det ikke merkelig at det allerede i 2007 ble sagt at ungdomsskolen måtte utbedres, men isteden velger kommunen å bygge et helt splitter nytt barnehagebygg? Hvorfor renoverte de ikke Pytteberget, som må ha vært langt billigere, og så renovere ungdomsskolen? Ungdomsskolen må få stå, ungdommene fortjener såpass.

Den ligger perfekt til med tanke på buss, skatebanen som har blitt nye sentrum for ungdommene, butikker og annet. De fleste foreldre har selv gått på den skolen og har minner derfra, og nå er det barna som skal skape minner der. Blant annet mitt eget barn.

Elever og foreldre et steg nærmere seier? – Dette gir oss mot til å fortsette

Skolen har også enorm stor betydning for mennesker som tenker på å flytte til Tjøme. Det første en mor eller far ser på er skoletilgangen. Forsvinner den, forsvinner også innflyttere. Og kommentaren om å plassere ungdommen på Lindhøy? I midlertidige brakker eller la dem busse til Borgheim? Nå må politikerne ta seg en bolle eller to. Det er ikke aktuelt for mitt barn i alle fall og garantert ikke for resten av ungdommene heller.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags