Gå til sidens hovedinnhold

Feil bruk av penger i Tønsberg kommune

Artikkelen er over 3 år gammel

Ja, det er ikke lett å ha tillit til politikerne i Tønsberg kommune når det kommer for dagen at de har betalt millioner for helse-tjenester til Orange Helse Norge.

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I all respekt og ansvarlighet burde man bruke arbeidskraften inn i dette fra vårt eget land. Mange står arbeidsledige på Nav, som med en enkel opplæring i noen av tjenestene kunne ha vært brukt forsvarlig i flere gjøremål.

Det er på tide at Kommune-Norge tenker seg om to ganger, og ikke bruker den enkleste måten med utenlandske sykepleiere med et dårlig språk og en lønn som er uakseptabelt lav, sett med norske øyne.

Mange vil hevde at kompetansen i helsevesenet er viktig, men det er etter min mening på tide å lette på kravene for å fylle noen av jobbene med arbeidsledige (med opplæring). Dette bør Kommune-Norge ta inn over seg og fremme for Stortinget. Undertegnede spør også hvor Stortinget er, når de ser at våre skattepenger blir brukt på denne måten!

Jeg forstår regjeringens stopp av overføringer i -21, når vi ser slike tilsynelatende lettvinte løsninger uten innhold med bruk av fellesskapets skattepenger.

Nå har vi hatt byggesaken på Stortinget og 5,5 millioner brukt i Tønsberg kommune på en tvilsom investering i helse. Jeg bare spør: Hvor skal dette ende?

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.