Planen om å ødelegge Tønsberg

KASSER: Stiller politikerne overhodet noen krav til utbyggerne om estetikk, skråtak og loft slik at en bod ikke tar av boligarealet? Stiller man krav til utforming og størrelsen på rommene i leiligheten? Tvilsomt, skriver artikkelforfatteren. Bildet viser deler av Kaldnes-utbyggingen.

KASSER: Stiller politikerne overhodet noen krav til utbyggerne om estetikk, skråtak og loft slik at en bod ikke tar av boligarealet? Stiller man krav til utforming og størrelsen på rommene i leiligheten? Tvilsomt, skriver artikkelforfatteren. Bildet viser deler av Kaldnes-utbyggingen. Foto:

Av

Nå har Tønsbergs politikere i nært og godt samarbeid med grådige utbyggere og middelmådige arkitekter med null estetisk sans klart å ødelegge strandsiden med vulgære, stygge og brutale boligblokker.

DEL

MeningerJeg gratulerer! Nå feirer vel Tønsbergs politikere, utbyggere og arkitekter fullførelsen av dette prosjektet med champagne og kransekake. Hva er neste planer? 

Verken Paul Grøtvedt, innbyggerne i Tønsberg eller jeg er vel det minste i tvil om at politikerne og utbyggerne har flere grandiose planer klare for å ødelegge Tønsberg og omdanne Tønsberg til en total sjarmløs maurtue av stygge boligblokker. Stiller politikerne overhodet noen krav til utbyggerne om estetikk, skråtak og loft slik at en bod ikke tar av boligarealet? Stiller man krav til utforming og størrelsen på rommene i leiligheten? Tvilsomt.

Hvem sine interesser er det først og fremst politikerne skal ivareta? Borgernes interesser eller utbyggernes behov for profitt og dermed enkle, kasseformede, stygge løsninger? Jeg er tilbøyelig til å tro det siste, og at politikerne dermed lar estetikken gå fløyten. Jeg tror dessverre det kommer til å bli verre i storkommunen Tønsberg med færre politikere hvis ikke velgerne gjør et skikkelig opprør ved kommunevalget mot utviklingen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags