Fremtiden for Agility-området

Av

I Færder vil de, med ordførerkandidat Tom Mello (H) i spissen, gå over til den ødeleggende byutviklingen i Tønsberg, som politikerne kaller det.

DEL

LeserbrevDette er slik jeg oppfatter Mello da han sier klart og tydelig at området som i dag er Aglity Groups bedriftsområde nå blir overtatt av spekulanter som antatt velger det mest lønnsomme, og det blir stygge boliger ut i vannet også der.

LES OGSÅ: Går imot Ap, Sp og MDG og åpner for boligbygging på Kaldnes Vest: – Har ingen tro på tungindustri der

Nå må Færder kommune sette foten ned, dette er jo en del av gamle Nøtterøy og vi vil ha flere mindre bedrifter som f.eks. Skallestad ikke har plass til. Her kan vi få laget et fint lite område som kan bli et sveisesenter som både Nøtterøy og Tønsberg kan ha nytte av. F.eks. et lite båtbyggeri, finsnekker og innredningsbedrift, osv., pluss servicesenter for både handel og dagligvarer.

Per Martin Aamodt (Ap) er, som angrende politiker i Tønsberg, helt sikkert med for å rette opp tidligere ødeleggelser. Hva Nøtterøy Høyre her går inn for, vil danne grunnlag for om vi på øyene vil stemme på dem. Det er en så stor andel av øyboerne som er sinte på det som har skjedd på Nøtterøysiden av kanalen at nye misser vil endre den politisk stillingen  på øyene.

LES OGSÅ: Derfor sier Ap, Sp og MDG nei til Kaldnes Vest: – Åpner du for både bolig og næring, vet du hva som vinner

Arbeiderpartiet var årsaken til at jeg valgte Høyre i sin tid, de mente at vi små eller større arbeidsgivere var «kapitalister», og at «arbeidera» skuffet inn penger til «pampene», altså de som hadde tatt sjansen på å starte et eget, lite firma. Det ble ikke noe hjelp når den lille bedriften gikk konk, nei da sa de bare det måtte jo gå sånn. Og det var slike firmaer som jeg selv drev, hvor vi alle sto på og satt med hver vår matpakke og termos.

Mello og Færder Høyre: Ta klar stilling til dette nest sist området dere kan redde. Og da sier du ikke at vi gir utbyggere fleksibilitet til hva de velger, her må det styres med hård hånd fra både Nøtterøy og Tønsberg. Det området som kommer i neste omgang, Scanrope, blir enda viktigere som ansikt mot Tønsberg og Kanalen.

VIKTIG: Hvis Agility Group en gang i fremtiden flytter fra Kaldnes Vest, må området fortsatt forbeholdes næringsvirksomhet, mener Frank Berg.

VIKTIG: Hvis Agility Group en gang i fremtiden flytter fra Kaldnes Vest, må området fortsatt forbeholdes næringsvirksomhet, mener Frank Berg. Foto:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags