Takk til ekteparet som hjalp meg i Tønsberg i sommer

Av
DEL

LeserbrevDet var torsdag 25. juli 2019. Jeg var alene i en fremmed by. Det var en koselig by, med vennlig arkitektur. Jeg var i Tønsberg. Men det var ikke min by – jeg kjente den ikke. Og siden jeg ikke eier stedsans, gikk jeg meg selvfølgelig bort. Efter å ha gått lenge og vel uten å finne frem, og blitt ganske sliten og fortvilet, stanset jeg hvor et ektepar arbeidet i haven sin.

Jeg spurte om veien, og fikk den forklart. Men konen skjønte fort at her skulle det nok mer enn forklaringer til. Så efter en kort rådslagning fant de ut at det beste ville være om mannen kjørte meg et stykke. Det gjorde han. Men så skjønte han at jeg ikke er helt stø i høyre og venstre heller. Så han kjørte meg helt dit jeg skulle – efter for sikkerhets skyld å ha slått på GPS’en (sic!).

Jeg vet ikke om det vennlige ekteparet leser Tønsbergs Blad. Men dette er den eneste måten jeg kan nå dem på, og igjen si: Hjertelig, tusen takk! Dere viste nestekjærlighet! Det er det emnet jeg skriver om i min doktoravhandling, og jeg vil gjerne bruke dere som et av eksemplene. Tusen takk!

 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags