Arbeiderpartiet er sitt ansvar bevisst, Akerholt

Av
DEL

LeserbrevJan Kolbjørn Akerholt angriper Arbeiderpartiet for uforsvarlig pengebruk til ny svømmehall, og skyter fra hofta. Det var et samlet bystyre som vedtok å bygge ny svømmehall, som vi trenger og i samarbeid med Færder kommune.

Hva vet Akerholt om den tekniske og bygningsmessige tilstanden til nåværende svømmehall? Det vet vi som er folkevalgte i Tønsberg. 

I fjor brukte kommunen 10 mill. på den over 50 års gamle bygningen til vedlikehold slik at den kan «overleve» til vi får bygg ny.

Nå har den vært stengt i over to måneder pga. taket som begynte å falle ned i bassenget. Flere millioner er brukt for å utbedre dette slik at hallen igjen ble åpnet på mandag. Svømmehallen lever på overtid og kommunens fagfolk som har kompetanse på bygninger som denne har vurdert at vi MÅ bygge ny svømmehall snarest mulig. 

Vi er forpliktet til å gi svømmeundervisning til våre barn. Arbeiderpartiet er ikke de som legger til rette for bruk av mye penger for eliten. 

Vi er et ansvarlig parti som tilstreber å ivareta de svakeste i samfunnet. Så vil jeg minne Akerholt på at Arbeiderpartiet ikke har «makta» i Tønsberg. Vi vil arbeide for å overta i neste periode med Anne Rygh Pedersen som ordfører.

Godt valg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags