La oss ta oss tid til å nyte årets julehandel!

Av

Har du tenkt over hvor og når du handler julegavene dine?

DEL

LeserbrevJulen står for døren og folk er igjen i gang med julehandelen. Nå skal varehandelen til pers, cirka 20 prosent av butikkenes årsomsetning skjer på denne årstiden. Har du tenkt over hvor og når du handler julegavene dine?

Tønsberg Sentrum ønsker at julehandelen skal være mer enn stress og mas. At den skal inneholde mangfold og utvalg, kultur, smaker og lukter i skjønn forening – alt pakket pent inn i ekte gran i Norges eldste by.

Når det gjelder merkevarer, spesielt innenfor klær og interiør, så skal det godt gjøres å ikke finne det som står på ønskelisten. Tønsberg er kjent for å ha et bredt sortiment, og merkespekteret finner du ikke maken til før du setter deg i bilen og kjører nordover til Oslo eller sørvestover til Stavanger.

Når det gjelder opplevelser er det intet mindre å velge i enn fem gratis julekonserter, egen pepperkakeby, barn som pynter juletreet og underholder på Torvet, nisjebutikkens dag og mye mer. Men det stopper ikke der. I Tønsberg sentrum legger nemlig hele handelsstanden seg i selen for å gi deg en harmonisk og fin juleopplevelse med god service og innpakkede julegaver, med en hyggelig klistrelapp som forteller at gaven er kjøpt nettopp i Tønsberg sentrum.

Jeg håper alle som bruker byen setter pris på disse tingene, for næringslivet ønsker å skape en autentisk og ekte ramme, og Tønsberg Sentrum er klare for å friste alle sanser med det som hører julen til.

Basert på dette, la meg komme med en oppfordring. La oss sammen ta julen tilbake, gi den plass, kjenne på luktene og hyggen det er å sammen reise til byen og oppleve noe fint, noe som blir til minner fra barndommen.

LES OGSÅ: Mannfolka juleshopper sent – det kan straffe seg 

Selv husker jeg barndommens jul, den var magisk. I år vil jeg tilbake dit. Jeg vil være til stede i mine egne juleforberedelser, ta meg tid til å nyte all den fine pynten og de fine tingene i byens butikker. Jeg vil møte venner til en kopp gløgg på en hyggelig og julepyntet kafé som spiller deilig julemusikk, jeg vil nyte roen rundt det å få julegaven med meg hjem – pent pakket inn.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags