Kjære Tønsbergs Blad,

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Det er slutt, det er over og forbi mellom oss. Og det er ikke deg, det er meg.

DEL

LeserbrevEtter å ha blitt krigserklært som aksjonist og sabotør, og som sutrepave – tenker jeg at forholdet vårt må være over fra din side. Og at det er min feil. Jeg var naiv, jeg trodde at jeg kunne ha min egen mening om fastlandsforbindelsen, jeg tok feil.

LES OGSÅ: Fastlandsforbindelse for dummies, en svært enkel innføring

Du tillater ikke andre meninger enn din egen. Det burde jeg forstått. Du blir sur, aggressiv og skaper konflikter der du kan. Også mellom folk som kanskje til og med er enige.

LES OGSÅ: Vestfjordaksjonist oppfordrer til aksjon under Færderfestivalen: - Håper på kø fra Verdens Ende til Semslinna

Det du ikke gjør, som jeg ønsket at du skulle – var å drive litt undersøkende journalistikk og sjekke ut hvem som tjener på ulike fastlandsløsninger. Du ble jo bare sur, og kalte meg konspiratorisk. Og din venn Landsverk rapporterer bare halve sannheter – dessverre. Han har full tillit til politikere og alle deres beslutninger, det betrodde han meg i telefonen. Selv om en og annen politisk beslutning opp i gjennom årene har vist seg å være basert på bittelittegranne egen vinning eller manglende kunnskap.

LES OGSÅ: Politikerne må være åpne om egne interesser

Så nå er det slutt, over og forbi. Og det er min feil, ikke din. Deg er det ingenting galt med, du er fornøyd med alt du gjør.

Takk for tiden vi fikk sammen, mange fine annonser og tv-programmet. Og mange gode leserbrev. Farvel, det er ikke deg, det er meg.
 

PS. Hva koster Sandefjords Blad?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags