Enkelte naboer leker politi i Gauterødveien!

IKKE NOE PROBLEM: Har aldri sett eller opplevet bilister med en aggressiv kjørestil på denne kjørestrekningen, men tvert imot hensynsfulle trafikanter, skriver Jan Kolbjørn Akerholt.

IKKE NOE PROBLEM: Har aldri sett eller opplevet bilister med en aggressiv kjørestil på denne kjørestrekningen, men tvert imot hensynsfulle trafikanter, skriver Jan Kolbjørn Akerholt. Foto:

Av
DEL

LeserbrevUndertegnede kjører Gauterød-veien ned til Olsrød daglig fra Sandeåsen og opplever en forsvarlig trafikkavvikling også i morgenrushet (under de gjeldende omstendigheter).

Har aldri sett eller opplevet bilister med en aggressiv kjørestil på denne kjørestrekningen, men tvert imot hensynsfulle trafikanter.

Ja, det er nok en del bilister som blir lei av å vente på trafikk-kork på Åsgårdstrandsveien om morgenen og tar snarveien ned til Olsrød, men vi må ikke glemme at dette har konsekvenser av utbyggingen ved Presterød-krysset.

Jeg er ikke tilhenger av at trafikkregulerte lover skal brytes, men det må da være mulig og forstå problemet (på denne tiden) også for visse respektive naboer.

Jeg har opplevd flere ganger på vei opp til Kivi på Gauterød at naboer flyr ut i veien og stopper biler og kjefter på bilister når de kjører i en hastighet av 35 kilometer i timen. På denne gjeldende strekningen er det store fartshumper, så jeg kan ikke skjønne at det går an å kjøre særlig over denne hastigheten (inklusive hele Gauterød-veien)

I tillegg har jeg registrert i lengre tid malte fartsbegrensninger i veibanen og at naboer leker politi ovenfor trafikantene.

Ja, jeg håper virkelig at politiet i Tønsberg har noe annet å gjøre enn å måtte kontrollere gjennomgangstrafikken i en presset situasjon på Åsgårdstrandsveien.

Nei da burde politiet isteden prøve å stoppe farlige situasjoner hvor <(de respektive) naboer som hopper ut i veibanen og prøver å stoppe bilistene.

PS: Nei ta dere en kopp kaffe og tygg litt på deres aggresjon, så vil nok livet gå videre med en presset trafikksituasjon en stund til, før det løser seg til det bedre!

God sommer!
Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags