Du må ikke kjøre SÅ raskt forbi min postkasse!

Av

Ulykker kommer vi nok aldri helt utenom, men vi bør vel med fordel roe noe ned. 

DEL

Leserbrev Du må ikke kjøre SÅ raskt forbi min postkasse. Min gårdsvei krysser her med kommuneveien, og sikten er tilnærmet lik null.
Ei ungjente på hesteryggen, eller en ivrig guttepjokk på sykkel kan komme til å ville krysse her. Hastigheter over 40 km/t er uansvarlig her! Likevel - du fyker forbi her med dobbel så stor hastighet.

Nå tror du kanskje at det (bare) er en og annen jypling med ferskt førerkort som trenger noe tid til å forstå. Men dessverre er det nok mest av de voksne til og fra jobb som fyker forbi her. Og så er det travle foreldre og mange små hoder som skal til og fra barnehage og/eller skole. Det er nok så at kroppene i bilen har det noenlunde trygt, men tenk nå litt på oss andre som prøver å overleve langs denne veien.

Langs Grøumveien bor mange med stueveggen 4 meter fra veien. Jeg kan ikke tro at de som bor slik helt glemmer oss andre som MÅ ferdes her! Det har nok alltid vært en og annen som har brukt Grøumveien som snarvei, men så er det det da at trafikkmengden har mer enn ti doblet seg i løpet av få år.

Om vi flytter oss over på veien som går fra Revetal til Adal så er den til tider som en fartsetappe å regne. Da er det vel bare å passe seg selv og sine kjære med tro på at det ofte går bra. Jeg vet ikke om våre lokale myndigheter bekymrer seg svært mye om slike saker.

Ulykker kommer vi nok aldri helt utenom, men vi bør vel med fordel roe noe ned.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags