Ofrer politikere barn på transaktivistenes alter?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Garderobedebatt, Larsen?

DEL

LeserbrevDen 23. august skrev høyrepolitiker og stortingsrepresentant for Vestfold, Erlend Larsen, et innlegg i Tønsbergs Blad. Der hevder han at vi som er kritiske til transvridningen av samfunnet gjør dette til en garderobedebatt.

Dersom Larsen i det hele tatt har tatt seg bryet med å lese mitt innlegg «Transaktivister – premissleverandører for offerrollen?» så er garderobedebatten bare en liten del av problematikken. Jeg tok opp spørsmål knyttet til sensur av kunstnere, benektelse av foreldrenettverket for ROGD barn, grooming av barn og ikke minst hvordan Larsen og andre politikere har tredd en lov nedover hodet på oss helt uten debatt. I et forsøk på å latterliggjøre kritikerne er det Larsen selv, sammen med de andre transaktivistene som forsøker å dra dette ned til å være en garderobedebatt.

Levekårsundersøkelsen fra Karolinska institutet

Det er ikke noe nytt i at politikere velger å presentere halve sannheten. Larsen bør kjenne til at den samme undersøkelsen som han viser til,  også tar for seg levevilkårene til transpersoner etter kjønnskorrigerende behandling. Undersøkelsen viser: «Personer med transseksualisme, har etter kjønnskorrigerende behandling betydelig høyere risiko for dødelighet, selvmordsatferd og psykisk sykdom enn resten av befolkningen. Våre funn tyder på at lindring av kjønnsdysfori ikke er tilstrekkelig for behandling av transseksualisme».

Kjønnskorrigerende behandling er irreversibel! Er ikke det grunn god nok til å utvise forsiktighet? Er det ikke bedre å «behandle» ett barn for lite enn ett for mye?

Trans trumfer alt

Foreldrenettverket ROGD har 2 ganger sendt e-post til Larsen og de andre medlemmene i helse og omsorgskomiteen. De har også flere ganger forsøkt å henvende seg direkte til helse og omsorgsminister Bent Høie. Som KrF-velger er jeg personlig mest skuffet over at ikke engang KrF som har Olaug Bollestad som leder av helse og omsorgskomiteen har tatt seg bryet med å svare.

Foreldrenettverket ROGD har påpekt at det nærmest er forbudt å tro, mene og stille spørsmål ved om transpersoner er psykisk syke. Det er det samme som å si at trans gir alibi for alle andre diagnoser.

Trans trumfer alt. Deres barn får derfor ikke behandling for angst, depresjon, psykoser, anoreksi og selvskading.

«Jeg vet hva som har tatt ungen min»

Da barna selv hevder «å være født i feil kropp» får de bytte kjønn i stedet for å ta tak i det mulig underliggende problemet. Jeg er heldigvis ikke like hardhudet som Larsen og hans politikerkolleger. Utsagnet «Jeg vet hva som har tatt ungen min» er visst overhodet ikke viktig for politikerne. For meg gjør dét dette til en sak det er verdt å kjempe for.

I stedet for å gå i dialog med ROGD velger Larsen og de andre politikerne å lytte til Foreningen «FRI». Foreningen «FRI», tidligere «LLH» (Landsforeningen for lesbisk og homofil frigjøring) får tosifrede millionbeløp i statsstøtte.

Da homofile og lesbiske ikke har mer å kjempe for fremstår nå Foreningen «FRI» mer og mer som et rent propagandamaskineri for transaktivistene.

Helsedirektoratet støtter også Foreningen Fris «Rosa kompetanse.» Et program hvor de lærer pedagoger hvordan de forholde seg til transbarn. «Rosa kompetanse» har vært i skolen i flere år. Fra oktober 2017 fikk de dessverre også støtte til programmet som retter seg mot barnehager.

Det er flott at barnehagebarn også lærer om familier med enten to pappaer eller to mammaer, men skal barnehagebarn virkelig måtte forholde seg til kjønnsdysfori?

Ingen legitimerer hatvold

Det er ingen som mener at hatvold mot transpersoner eller andre er noe som skal forekomme. Larsen sier han er glad for å ha vært med på å fremme et lovforslag som styrker vern av transpersoner i straffeloven. Det skal han være glad for. Spørsmålet er om han er like glad for å være med på å ofre barn på transaktivistenes alter fordi det i tiden er politisk korrekt.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags