Tusen takk til brødrene Åsmund og Lars Bjærtnes

Av

Det er helt enestående hvordan dere er med og bidrar på å løfte kompetansemål i læreplanen i flere fag, og først og fremst i mat og helse som jeg underviser i.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg ønsker med dette å rette en stor takk til brødrene Åsmund og Lars Bjærtnes hos Bjærtnes & Hoel.

Jeg vil takke dere for det helt unike tilbudet dere ga til oss på Teigar ungdomsskole på fjorårets 9. trinn og videreutvikler i år til årets 9. trinn på en så suveren måte. Takk for det dere gir til ungdomsskolen vår med besøk på gården og foredrag av dere. Takk for at vi får være med ut på åkeren og høste inn og lage mat av lokale råvarer i tett samarbeid med Trond Andresen og kokkeelever på Greveskogen videregående. Og til sist takk for at vi får innta et deilig måltid i naturskjønne omgivelser.

Det er helt enestående hvordan dere er med og bidrar på å løfte kompetansemål i læreplanen i flere fag, og først og fremst i mat og helse som undertegnede underviser i. Jeg er imponert og stolt over det dere gjør for lokalsamfunnet og ut i Norges land og ikke minst det samarbeidet dere har fått til og gjør utover landegrensene. Jeg har lest om dere flere ganger i TB, senest i dagens utgave (5. juni). Da blir jeg ikke så lite glad og stolt over å få være med på en liten bit av deres innovative, bærekraftige og gode samarbeid.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.