Ofte blir jeg så irritert over NRK at jeg slår av hele elendigheten og går irritert til sengs. Ikke sunt!

Jan Gunnar Garshol (innfelt) er en irritert TV-slave som ikke er spesielt fornøyd med det kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen leverer om dagen.

Jan Gunnar Garshol (innfelt) er en irritert TV-slave som ikke er spesielt fornøyd med det kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen leverer om dagen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

NRK TV har blitt irriterende lik kommersielle kanaler.

DEL

LeserbrevEr jeg alene om å irritere meg over tomgangspraten i NRK TV mellom programmene? Da de kommersielle TV-kanalene kom, var jeg glad for at NRK den gang ikke hadde reklame og irriterende tomgangsprat om programmer som kommer i nær eller fjern framtid. Når jeg skiftet over til en kommersiell kanal ved programstart, gikk det som regel mange minutter med reklame før programmet startet. Irriterende, men fordi jeg slapp å betale, måtte jeg bare godta det. Nå er NRK-lisensen for første halvår betalt, uten glede.

Når et program slutter, starter tomgangspraten straks, uten en aldri så liten pause. Denne påtrengende masingen foregår ofte langt inn i det tidspunktet da neste program skal starte. Og når det starter, skjer det også uten et lite opphold. Så hvis jeg ikke følger med kan jeg miste starten på programmet. Hvis det er litt ledig tid mellom programmene, hvorfor ikke sende noe fornuftig?

Noen ganger er denne frekkheten spesielt irriterende, for eksempel når jeg ikke har sett nyheter tidligere på dagen og prøver å få med Kveldsnytt. Når så tiden er inne og tomgangspraten starter i stedet for nyhetene, blir jeg så irritert at jeg ofte slår av hele elendigheten og går irritert til sengs. Ikke sunt.

Den beste måten å dempe irritasjonen på er å ha fjernkontrollen i hånden og slå av lyden straks et program slutter. Å du så stille og fredelig det blir i stua da, anbefales! Men jeg har ikke noe valg, nå trekkes lisenspengene til NRK som oppfører seg like irriterende som alle andre kanaler som ikke betales med lisenspenger.

Og jeg lurer på: Er jeg alene om å irritere meg, og er det meg eller NRK som det er feil på?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags