Årets første uke er unnagjort: What's not to like?

ÅRET ER I GANG: Og Merethe Eltvik gir tommelen opp for den første uka. Her representert med Farmen-deltakerne Erlend Elias og Jegertvillingene.

ÅRET ER I GANG: Og Merethe Eltvik gir tommelen opp for den første uka. Her representert med Farmen-deltakerne Erlend Elias og Jegertvillingene. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Giske, USA, ulv og Farmen Kjendis. Årets første uke er unnagjort.

DEL

LeserbrevGiske: Okay, vi har skjønt det nå - han har driti seg ut. Mange ganger. Kan ungene hans få slippe å se flere oppslag med han inntil Arbeiderpartiet har tatt en avgjørelse vedrørende hans skjebne?! Eller skal man bare kjøre på inntil han avslutter hele sirkuset selv, på ene eller andre måten?

USA: Trump har erklært at kølla (unnskyld, knappen) hans er større enn Kims og at han er kjempesmart. Det var ikke særlig smart. Tror jeg holder meg unna mulighetenes land inntil en ny og tammere president er på plass.

Ulv: Kommer til å kjøpe mer Stormberg fremover.

Farmen Kjendis: Elsker det! Kommer sikkert til å se hver eneste episode denne sesongen også. Nydelige Erlend Elias som kanskje ikke tåler gluten så godt, og tar seg en strikkedag mens psykoLøken bygger flåte og sørger for inntekt til gjengen. Og jegertvilling som kjefter opp modellen fordi hun ikke kan navnene deres.

Og fine bonden Inga Berit (?) som bare går rundt og flirer av alle østlendingene som ikke veit opp-ned på en ku. For å ikke glemme Aune Sand som leser dikt og proklamerer kjærlighet ved enhver anledning. What's not to like?!

Godt nytt år. 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags