Legg bort ideen om Vestfjordforbindelsen

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Nå er det bestemt i alle relevante folkevalgte organer samt i faginstansene og etter en lang debatt i  25–30 år at fastlandsforbindelsen skal være nord-sør løsningen, fordi den tjener hele Tønsberg-regionen overlegent best.  Hvorfor bidrar Tønsbergs Blad til fortsatt opphaussing av denne diskusjonen?

DEL

LeserbrevFastlandsforbindelsen skal jo ikke bare være en vei for dem som bor på den sørlige delen av Nøtterøy og  på Tjøme.  Veien skal jo gå begge veier og  vil like fullt gjelde for Tønsberg-folk som skal ut til øyene. Hvorfor spør ikke Tønsbergs Blad om tønsbergfolks mening? 

LES OGSÅ:  – Veiplanene for Tønsberg-regionen er fullstendig galskap

Vi kan da ikke bygge en vei primært for  pendlerne sør for Borgheim.  Det er jo egoet som tar overhånd for et slikt syn. I en slik sak  må alle legge godviljen til og se de samfunnsmessige konsekvenser for hele regionen. Ellers mener jeg  både Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme vil sakke kraftig akterut i forhold til andre regioner på lengre sikt.

LES OGSÅ:  Folkemøtet om vei ble så ampert at man måtte droppe gruppearbeidet

Bilen er kommet for å bli. Det er bare biler drevet med fossilt brennstoff som skal bort.  Så alle tilhengerne av Vestfjordforbindelsen: Legg bort alle «særegenhetene» og gå inn for den foreslåtte løsningen til beste for oss alle. Ellers blir det ingenting og regionen vil bare komme i bakevja.

LES OGSÅ: Klart svar fra folkemøtet: – Denne brua vil vi ikke ha

Kåre Wian

Pensjonist

Vestskogen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags