Senterpartiets ambisjoner

KRASS: Grunnlaget for Arve Høibergs reaksjon mot Senterpartiet er vanskelig å forstå, mener Terje Riis-Johansen.

KRASS: Grunnlaget for Arve Høibergs reaksjon mot Senterpartiet er vanskelig å forstå, mener Terje Riis-Johansen. Foto:

Av

Gruppeleder for Arbeiderpartiet i Vestfold, Arve Høiberg, er i Tønsbergs Blad 5. juli sint på Senterpartiet fordi Sp ønsker å få sin fylkesordførerkandidat valgt som fylkesordfører ved høstens valg.

DEL

MeningerHøiberg må gjerne være sint, men grunnlaget for hans reaksjon mot Senterpartiet er det vanskelig å forstå.

LES OGSÅ: Ap sliter tungt i ny meningsmåling, og Arve Høiberg går til frontalangrep på Sp-kandidaten

Når Vestfold og Telemark fra nyttår blir ett fylke, vil Senterpartiet være med å bidra til at dette blir et fylke som folk trives i. Det betyr et skoletilbud der ungdommen bor. Det betyr et smartere og bedre kollektivtilbud. Det betyr asfalt på fylkesveiene våre. Det betyr et knallsterkt jordvern og at det nye fylket blir et foregangsfylke i klimakampen. Det betyr å skape arbeidsplasser i hele fylket.

LES OGSÅ: Flertall med fullt sprik

Skal vi få dette til må vi samtidig være nøkterne. Vi kan ikke bygge for mer enn vi har penger til. Senterpartiet vil være et ansvarlig alternativ i etableringen av en ny fylkeskommune. En fylkeskommune som allerede i starten vil ha en svært høy gjeld.

Fremhever egen politikk

For å få gjennomslag for disse viktige politiske sakene jobber Senterpartiet i Vestfold og Telemark for et godt valgresultat. Vi forteller innbyggerne i Vestfold og Telemark om våre forslag og om vår politikk. Vi forteller om hvor vi er enige med andre partier – og hvor vi er uenige. Vi ønsker samtidig å få politisk innflytelse etter valget. Bare på den måten vil vi få muligheten til virkelig å bidra til å utvikle Vestfold og Telemark til å være Norges beste fylke å bo i.

At Arve Høiberg klarer å få Senterpartiets mål om å få fylkesordføreren i det nye fylket til å stå i motsetning til det å være opptatt av politikk og resultater, er for meg en gåte. Realiteten er den motsatte. Det er jo nettopp fordi Senterpartiet vil noe med Vestfold og Telemark at vi ønsker innflytelse.

Terje Riis-Johansen

Terje Riis-Johansen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags