Gå til sidens hovedinnhold

«Meteren» gjelder i marka også

Hold «Meteren» som myndighetene har terpet på i snart ett år!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Sist helg var vi på skitur på Vindfjell. Parkeringsplassen på Viddaseter ble fylt opp i løpet av dagen. Mange har behov for å komme ut. At mange finner skiene fram og kommer seg ut er flott og bare positivt. Bra!

Men så var det dette med «Meteren». «Meteren» gjelder i marka også. Smitte forekommer utendørs selv om sjansene for å bli smittet er mindre. Det er ikke greit når skiløpere passerer andre skulder mot skulder. Selv snudde vi etter å ha gått i kø et par kilometer og fant oss en roligere løype. Selv der ble vi passert av andre skulder mot skulder selv om det var helt unødvendig. Det var mer enn nok plass til å holde «Meteren».

Mange vil garantert oppleve det samme igjen, at folk går 3 og 4 i bredden der hvor det kun er kjørt opp to spor, at forbipasserende går forbi tett innpå. Det er ikke greit! Mange opplever nok dette utrygt. Går vi på byen eller på handlesenter tar vi nå for gitt at alle holder «Meteren». Oppfordringen er: Vi varsomhet. Hold «Meteren» som myndighetene har terpet på i snart ett år!

Kommentarer til denne saken