Mikkel (10) lover å passe bedre på: – Kjempefint at de kom tilbake

FUNNET: Mikkel lurte på om noen har sett brillene hans, som han mistet på Karlsvika i helgen. Nå er de funnet.

FUNNET: Mikkel lurte på om noen har sett brillene hans, som han mistet på Karlsvika i helgen. Nå er de funnet. Foto:

I går skrev Tønsbergs Blad om Mikkel (10) som hadde mistet brillene sine da han var på Karlsvika for å bade. En dag senere er de funnet.

DEL

– Det er jo kjempefint at de kom tilbake, forteller mamma Siv Hege Johansen. Hun har ringt for å fortelle at brillene er på vei til sin rettmessig eier.

Brillene ble funnet på Karlsvika etter at flere folk hadde lest artikkelen i avisa og deretter tatt kontakt med Siv Hege.

– Vi er veldig takknemlig, og det er veldig hyggelig at folk har sendt oss tips og tilbakemeldinger.

LES SAKEN DET ER SNAKK OM HER: Etter en strandtur var de helt borte – nå håper Mikkel (10) du har funnet dem

– Blir nok glad

Siv Hege tror det var et ungt par som først fant brillene, men de flyttet dem fra gresset og til en stein. Derfor fant ikke Mikkel og mammaen brillene da de dro tilbake senere på lørdagen for å lete.

– Jeg fikk melding i går kveld om at noen andre hadde funnet brillene, så nå er de plukket opp av en slektning vi har i Tønsberg.

Siden brillene forsvant sist lørdag har Mikkel brukt sine gamle briller. Nå ser han fram til å få de ordentlige brillene tilbake:

– Han blir nok veldig glad. Han skal jo egentlig ha på seg briller hele tiden, men på grunn av at de er så små de gamle brillene han nå må bruke, har de vært mer av enn på.

Mamma Siv Hege forteller også at Mikkel har lovt å passe bedre på brillene i fremtiden:

– Og det skal jeg også gjøre.

Artikkeltags