Før jeg la på svøm sjekket jeg om det var noen brennmaneter i nærheten. Da «kysten virket klar» la jeg på svøm. Etterbare noen få svømmetak, merket jeg noe som jeg dro kjensel på. Noen ekle klebrige tråder hengte seg rundt hele kroppen min.

Da var det bare å komme seg til land å få skylt kroppen med saltvann, samtidig som jeg gned sand over de kroppsdelene jeg selv nådde. Men jeg skjønte raskt at her måtte det hardere «lut» til.

Syklet hjem å løp inn i dusjen med godt varmt vann, samtidig som jeg prøvde å massere vekk brennmanet trådene som satt klistret til huden. Men dette hjalp dessverre ikke. En rask telefon til apoteket, hvor vedkommende kunne fortelle meg hvilke medisiner jeg måtte anskaffe meg.

Vel, uten bil så var det bare å bestille en taxi, som fraktet meg til og i retur fra apoteket. Vil samtidig nevne, at damene på apoteket på Bellevy-sentret viste en fenomenal service. Vel hjemme i min lille hule, var det fram med medikamentene å smøre inn kroppen med salver og spray samt en tablett. Dette måtte utføres utover dagen, kvelden og natta. Jeg må innrømme at jeg måtte ta flere smertestillende tabletter.

Dagen derpå, er nesten sviingen borte. Men jeg merker fremdeles der hvor brenntrådene satte seg fast på huden. Jeg nevnte i min innledning, at dette ble en meget dyr svømmetur. Medisiner 534 kroner og Taxi tur retur 266 kroner, totalt 796 kroner. Jeg har skrevet dette for å gi en advarsel, til alle som er glade i å bade, forsikre deg om at kysten er klar, før du hopper i vannet. Fortsatt en riktig god sommer.