Gleder seg til kirkekonsert

Tore Dvergastein, Marit Lundstad og Gunnar Hansen håper mange finner veien til Borre kirke mandag 25. juni.

Tore Dvergastein, Marit Lundstad og Gunnar Hansen håper mange finner veien til Borre kirke mandag 25. juni. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

BORRE: Tittelen «Musikalsk Melankoli» til tross; arrangørene gleder seg til barokk festspillkonsert i Borre kirke.

DEL

Mandag 25. juni gjester ensemblet Barokksolistene Borre kirke. Konserten er del av Vestfoldfestspillene, og her har flere gode krefter slått seg sammen for å arrangere konsert.Marit Lundstad, Tore Dvergastein og Gunnar Hansen ønsker å lage blest om konserten. De tre representerer henholdsvis Den Kulturelle Spaserstokken, Tunsberg Bispedømmeråd og Gla’bussen. Sammen med Borre menighet, og selvsagt festspillene, er de med på arrangørsida. En konsert for alle aldersgrupper, mener de. Og Gla’bussen skal sørge for skyss til de som har behov for det.

– Bare ta kontakt med meg, sier Gunnar Hansen.

Barokksolistene består av musikere som hver for seg holder et svært høyt nivå. Ensemblet skal altså sørge for «Musikalsk Melankoli» under ledelse av Bjarte Eike og med gjestesolist mezzosopran Tuva Semmingsen.

De framfører verker av engelske John Dowland (1563-1626). En melankoliens mester, skal vi tro arrangørene. Dowlands sanger ble kjent for et stort publikum da artisten Sting ga ut albumet «Songs From the Labyrinth» i 2006. Arrangørene lover at konsertmelankolien blir alt annet enn trist – og de håper på godt besøk. Det er nødvendig, mener de. Ikke minst for å sikre at Horten i framtida blir tilgodesett med mer festspill enn Fyrverkerikonserten.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags