Anmeldere omfavner Plumbo

Vokalist Lars Erik Blokkhus, Tommy Elstad på bass, Hasse Rønningen på trommer og Glenn Hauger på trekkspill og fløyte leverte som lovet. Det ble god gammel Plumbo-stemning på Tønsbergmessen.

Vokalist Lars Erik Blokkhus, Tommy Elstad på bass, Hasse Rønningen på trommer og Glenn Hauger på trekkspill og fløyte leverte som lovet. Det ble god gammel Plumbo-stemning på Tønsbergmessen. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

TØNSBERG: Norske musikkanmeldere triller til en forandring gode terninger for Plumbo. Fredag spilte Vestfoldbandet på Tønsbergmessen.

DEL

På Tønsbergmessen leverte Plumbo som lovet. Høy partyfaktor til stor begeistring for fansen, som fylte hele den nye sceneplassen fredag – og vel så det.

Vokalist Lars Erik Blokkhus, Tommy Elstad på bass, Hasse Rønningen på trommer og Glenn Hauger på trekkspill og fløyte omfavnes nå også av musikkanmeldere. 

Årets sommerhit?

Fra å være vant til terningkast en på låter og album, får nå Plumbo terningkast fire av anmeldere for sin siste låt «Ta meg».

LES TBs ANMELDELSE HER: Sommeren er reddet

«Plumbo har lagt ut på en dannelsesreise. Det lover godt», skriver Dagbladets musikkanmelder Anders Grønneberg.

Og videre: «Plumbo åpner øynene. Tunnelsynet kan være borte og harrysmaken fordampet. Singelen «Ta meg» byr på helt nye og spennende toner fra den kanten».

VG og Tønsbergs Blad gir også Plumbos nye singel terningkast 4.

«Plumbo fremstår som et strait og folkelig norsk rock-band som utfordrer sitt publikum med å gå utenom vante stier», skriver VGs Stein Østbø.

LES OGSÅ: – Driter i anmeldelsene

– Uventet og litt rart

Tønsbergs Blads anmelder Tage Aske Holskil mener låten har potensial til å bli sommerlåten over alle sommerlåter i 2012.

– Uventet og litt rart, men moro, sier Blokkhus til de gode anmeldelsene.

Blokkhus skynder seg å legge til. 

– En ting er hva anmelderne synes, det viktigste for oss er fansen. Det er dem vi lager musikk for. Så får det være et pluss når også anmelderne liker det vi gjør, men vi kommer aldri til å bevege oss ut på den finkulturelle delen.

LES ANMELDELSEN: Sommeren er reddet

Skuffet ikke fansen

Mange tok turen til Tønsbergmessens scene i den stekende varmen fredag kveld. Dette gjorde for å få med seg den spektakulære konserten til Plumbo.

Den nye singelen «Ta meg», hvor Plumbo prøver seg på rapping, ble derimot ikke levert messepublikummet da rapper «Endless» ikke kunne stille.

– Vi får heller ta den utover hele sommeren. Låten er med på den nye plata som kommer i slutten av juni, sier Blokkhus til tb.no.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags