Seigmen-Ljung kommer med ny plate

NY PLATE: Til høsten kommer Ljungblut med et nytt album, med tittelen "Villa Carlotta 5959". Dette bildet er fra forrige album "Ikke Alle Netter Er Like Sorte", som ble utgitt i 2016. Fra venstre: Dan Heide (gitar), Joakim Brendsrød (tangenter), Kim Ljung (vokal og tangenter), Sindre Pedersen (bass),  og Ted Skogmann (trommer).

NY PLATE: Til høsten kommer Ljungblut med et nytt album, med tittelen "Villa Carlotta 5959". Dette bildet er fra forrige album "Ikke Alle Netter Er Like Sorte", som ble utgitt i 2016. Fra venstre: Dan Heide (gitar), Joakim Brendsrød (tangenter), Kim Ljung (vokal og tangenter), Sindre Pedersen (bass), og Ted Skogmann (trommer). Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Mandag slapp bandet Ljungblut med Kim Ljung i spissen singelen «Alt godt», og til høsten kommer det ny plate.

DEL

Ljungblut var i utgangspunktet et soloprosjekt, hvor Kim Ljung kunne spille inn sanger som ikke ville passe Seigmen eller Zeromaster, hvor han er bassist og låtskriver fra før.

LES OGSÅ: Seigmen-jubel i Foynhagen: – Jeg har grått og mast om å få dem hit

Men i 2011 ble det et fullt band og består nå av Ljung selv, Dan Heide, Ted Skogmann, Sindre Pedersen og Joakim Brendsrød.

Singelen «Alt godt» er en smakebit på albumet «Villa Carlotta 5959» som kommer til høsten, men den vil ikke bli inkludert i det. Albumet vil bli det sjette i rekken som bandet har gitt ut, hvor det første kom i 2005.

LES OGSÅ: Cafe-M gikk konkurs, men snart åpner de dørene igjen

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

Artikkeltags