High Hopes, kjent som ett av Norges beste Pink Floyd Tribute band spiller nå i Tønsberg for første gang. Dette skjer fredag 3. juni i Oseberg kulturhus.

Del på Facebook

På programmet står i første rekke albumet «Dark Side of the Moon». Videre vil det bli servert andre godbiter som blant andre «Wish You Were Here», «Shine On You Crazy Diamond» og «Comfortably Numb».

– Strykerne er spesielt arrangert for High Hopes, og gir musikken enda mer trykk, visualitet, noe som har resultert i en meget spennende musikalsk fremføring av Pink Floyds klassikere. Unikt i verden. Må høres, mener korist Lene Omholt i High Hopes.

Gruppa har siden 2005 presentert sitt Pink Floyd show til et stadig bredere publikum. Superlativene har vært mange, noen omtaler dem sågar som «Nord-Europas beste Pink Floyd-tribute band».

– Vi har også med oss en strykekvartett, som er med på å bygge opp Pink Floyds store lydbilde til å bli enda bredere og sterkere. Tone Stokland, som er en kjent fiolinspiller i Vestfold, skal være med, sammen med sin datter, da to av våre faste fiolinspillere måtte til festspillene i Bergen.