Gå til sidens hovedinnhold

Mye vil ha mer og enda litt til, og enda litt til!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Ja ja det er typisk og være norsk og det er typisk å være egoistisk, men det er godt å stadfeste at flertallet i Kommunestyret tok til vettet med å legge til rette for at Rom-folket får bli i Slagendalen og hjelp til å tilrettelegge leieren humant for et minstemål av livskvalitet.

Undertegnede skjønner at jeg er så å si alene om å mene å betrakte at disse menneskene som lever under fattigdomsgrensen i Norge, trenger støtte å hjelp!

Jeg beklager at jeg tråkker på rike nordmenn med min holdning, men å se alle kommentarer i TB, som slakter Tønsberg kommune for retretten til allikevel å gå inn og hjelpe disse menneskene, gjør vondt å registrere nordmenns nestekjærlighet på et lavmål.

Når man påpeker (i disse kommentarfeltene) at man tar fra skattebetalerne, blir jeg oppgitt når jeg tenker på den rikdommen vi nordmenn lever under, med det gamle ordtaket: Mye vil ha mer og enda mer.....og litt til.

En vei å gå …

på tå …

er å se andres lidelser nå!

Å strekke ut en hånd

å vide nestekjærlighet......

er ikke et kontraktet bånd!

Men en god følelse av rikdom …

større en alt på vår jord!

(diktet av forfatteren Jan Akerholt)

Kommentarer til denne saken