Gå til sidens hovedinnhold

Nå skal byens fineste julevindu kåres – stem her

En av disse vindusutstillingene vinner.

Byens butikker har pyntet vinduene sine til jul. Og 27 butikker har meldt seg på i konkurransen om å bli årets julevindu – der temaet i år er «Klassisk jul».

– Det er gøy å se at så mange har pyntet fint, og at flere har tatt utfordringen og meldt seg på i konkurransen, sier Cecilie Bækken Sørumshagen i Tønsberglivet.

Konkurransen er et samarbeid mellom Tønsbergs Blad og Tønsberglivet. Tønsbergs Blads lesere er med å avgjøre hvem som kåres til årets vinner 4. desember. Stem nederst i denne artikkelen!

– Byen vår er virkelig vakker nå. En tur i de historiske gatene, under ekte granbar og tusenvis av lys, er en opplevelse. Ta gjerne en titt inn i butikkvinduene og se hvilket vindu som er din favoritt, oppfordrer Sørumshagen.

Dette er butikkene som har meldt seg på i konkurransen:

Tønsberg Glasmagasin, Harajuku, VI på Torvet, Klesskapet, Bæret, Klemmetsby Blomster, Bohus, Husfliden, Parfymeri Clinic Ethic, Heloisa, Seven Females, Mondi, Next to nothing, Gant, Change Lingerie, Floyd, Sengemarkeriet, Fretex, Skjelland, Novelaklinikken, Stasjonen, Praline, Villa Flamingo, Löplabbet Tønsberg, Pudder, Bogart og Betty Blue.

Du kan gi din stemme her

Kommentarer til denne saken