Gå til sidens hovedinnhold

Nå skal det avgjøres hvem som får Næringslivsprisen – stem her!

I fjor stakk Kristoffer Foss, og resten av gjengen i sprengningsfirmaet Kjell Foss, av med næringslivsprisen. Lørdag åpner årets avstemning.

(Vestviken 24)

I fjor stakk Kristoffer Foss, og resten av gjengen i sprengningsfirmaet Kjell Foss, av med næringslivsprisen. Nå er avstemningen åpnet for årets konkurranse.

Stemmeskjemaet ligger nederst i denne saken!

Juryen har plukket ut fem bedrifter som kjemper om prisen, som deles ut for femte år på rad.

Kriteriene for å vinne Næringslivsprisen 2020, er at bedriften skal ha håndtert koronapandemien økonomisk godt, at bedriften skal skape arbeidsplasser, bidra positivt til Tønsberg-regionenes omdømme og at den ivaretar samfunnsansvaret sitt.

I årets finaleheat er det bedriftene Alt installasjon i Våle, Ecoonline i Tønsberg, Meny Tolvsrød, klesbutikken Seven i sentrum og Plexon som kjemper om å klatre til topps på seierspallen.

■ Pål Jacobsen som driver Meny Tolvsrød, en bedrift med 130 ansatte, var raskt ute med å åpne dagligvarebutikken tidligere for folk som av en eller annen grunn ønsket å unngå menneskemengder da kortonapandemien brøt ut i vår.

Ecoonline, bedriften som har firedoblet omsetningen og antall ansatte på fem år, har som hovedoppgave, ved hjelp av programvare å gjøre håndtering av kjemikalier trygt og brukervennlig.

■Færder-firmaet Plexon spesialiserte seg på å lage skjermer av pleksiglass som blant annet separerer kunder og ansatte fra hverandre i butikkassene.

■ Elektrofirmaet Alt installasjon, som har lært opp over 60 lærlinger, har som jobbfilosofi å «bygge relasjoner og å se kundene».

■ Klesbutikken Seven i Torvgården, kjørte ut varer til kundene da koronapandemien brøt ut.

Det er Tønsberg næringsforening, Tønsberglivet og Tønsbergs Blad som står bak utdelingen, som vil forgå torsdag 10. desember.

Her stemmer du:

(skroll nedover for alle fem alternativene)

Næringslivsprisen 2020

Næringslivsprisen 2020 setter fokus på bedrifter som fremmer Tønsberg-regionen. Juryen har valgt ut fem bedrifter som den mener synliggjør mangfoldet av bedriftene vi har i regionen vår. Prisen er et samarbeid mellom Tønsberg næringsforening, Tønsberglivet og Tønsbergs Blad.

Årets kriterier er:

■ Har håndtert pandemien godt økonomisk, har fornøyde ansatte og spennende fremtidsutsikt

■ Skaper arbeidsplasser

■ Samfunnsansvar

■ Bidrar til Tønsberg-regionens omdømme

Dette er bedriftene juryen har plukket ut: Alt Installasjon AS, Ecoonline, Meny Tolvsrød, Plexon og Seven.

Den digitale avstemningen åpner lørdag 14. november på tb.no.

Prisen deles ut torsdag 10. desember.

LES MER OM FINALEKANDIDATENE HER:

Les også

De startet som en duo – nå har Terje og Øivind over 100 ansatte: – Vi vil ikke være irriterende sjefer

Les også

Vibecke startet butikken under finanskrisen. Nå har hun kommet seg gjennom enda en krise: – Rørende med alle som støttet oss

Les også

Pål har jobbet her siden han var 21, og lykkes med det meste. Nå er han ekstra stolt

Les også

Nils la fremtidsplanene for bedriften på hylla – så ble de størst i sin nisje: – Vi har økt i en bransje som egentlig går nedover

Les også

Bedriften går så det suser – nå flytter de inn i nye lokaler i sentrum: – I oktober hadde vi det beste salget noensinne

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.