Gå til sidens hovedinnhold

Når skal Strålevernet slutte å verne om strålene istedetfor å verne om befolkningen?

Artikkelen er over 1 år gammel

DSA lener seg på foreldede metoder for fastsetting av grenseverdier for tillatt stråling fra trådløs kommunikasjon. Det er enkelt å «ligge langt under anbefalte strålingsverdier», som DSA alltid hevder, bare grensene er satt høyt nok.

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

De retningslinjer DSA forholder seg til gjelder akutt oppvarming av fysisk vev ved bestråling i 6min. mot en testperson på 100kg (gjennomsnitts-rekrutt i det amerikanske forsvaret på 1950-tallet).

Biologiske langtidsvirkninger er overhodet ikke hensyntatt, selv om tusenvis av uavhengige forskningsresultater viser at strålingen påvirker sentrale funksjoner i våre elektromagnetisk drevne indre funksjoner, som nervesystem, hormonsystem, hjerterytme osv.

LES OGSÅ:

Tidlig på 1900-tallet ble det kjent at jorden har et naturlig svingetall («frekvens») på 7,83 Hz (svingninger per sekund). Det er i dette miljøet menneskeheten har utviklet seg gjennom årtusener. Når vi ser på utviklingen i menneskeskapt stråling i forbindelse med alle dagens former for trådløs kommunikasjon (mobiltelefon, nettbrett, wi-fi, SMARTe strømmålere, etc.), ligger dagens nivå på 2 – 3 GHz (milliarder svingninger per sekund).

Det er for oss fullstendig ulogisk at opphold i slike omgivelser ikke skulle ha en innvirkning på oss mennesker. Utviklingen i samfunnet viser da også stigende antall av ulike «kroniske» sykdommer, søvnproblemer, hodepine, diabetes, etc.

LES OGSÅ: Derfor må 5G stoppes!

Barn særlig sårbare

Verst av alt er at barn er de svakeste i dette bildet. Barns hjerne er dårlig beskyttet, og deres indre organer er under utvikling. Vi observerer med beklagelse en økning i rapporter om tilfeller av konsentrasjonsproblemer, autisme, ADHD, o.l. i skolen.

LES OGSÅ: Ingen grunn til å bekymre seg for 5G

Og det ser dessverre ikke ut til å stoppe med dette. Telecom-bransjens fokus på økte volumer og gigantiske overskudd driver oss nå inn i enda en ny uprøvet teknologisk verden, 5G. Med stor iver drives propaganda for dette gjennom ulike medier: «Last ned filmer på sekunder», tingenes internett (alt skal snakke trådløst med alt), og ikke minst det mest fantastiske av det hele: førerløse biler! Hvem har nå bedt om få alt dette – andre enn bransjen selv?

Det som ikke fortelles er at dette betinger menneskeskapt stråling i enda høyere frekvensområder (høyere frekvens – mere informasjon). Det snakkes om frekvenser opp mot 90 – 100 GHz, noe som veldig nærmer seg områder brukt i militære våpensystemer!

LES OGSÅ:

Nå er det på høy tid at DSA (strålevernet i Norge) kommer på banen og forteller hele sannheten rundt utviklingen av menneskeskapt elektromagnetisk stråling, og dens negative påvirkning på folks helse.

Strålevernet beskylder oss som er opptatt av å spre informasjon om virkeligheten, for å skape frykt i samfunnet. Vi vil heller si at Strålevernet skaper frykt, ved stadig å fornekte virkeligheten!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.