Jotron valgte Ringdalskogen for ny plassering

Andreas Hojem Olsen, daglig leder i Format Eiendom og Merete Berdal, daglig leder i Jotron på den utvalgte tomta på Ringdalskogen.  De har valgt å samarbeide om å sette opp nytt bygg for Jotron.

Andreas Hojem Olsen, daglig leder i Format Eiendom og Merete Berdal, daglig leder i Jotron på den utvalgte tomta på Ringdalskogen. De har valgt å samarbeide om å sette opp nytt bygg for Jotron. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Jotron har i lengre tid arbeidet for en samlokalisering av virksomhetene i Tjølling og på Skoppum, og det har vært kjent at næringsområdet på Ringdalskogen har vært et av de mest aktuelle områdene.

DEL

(Vestviken 24) De siste månedene har det stått mellom Fokserød og Ringdalskogen, etter at flere områder har vært vurdert.

– Jotron, gjennom eiendomsselskapet Inproco AS samarbeider med Format Eiendom AS om dette prosjektet, og de har sammen hatt en grundig prosess for å kartlegge og evaluere disse alternativene. Samarbeidet med Larvik kommune og Sandefjord kommune har også vært utmerket, og de har gjort sitt ytterste for å bistå i prosessen, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Enkel adkomst

Merete Berdal, daglig leder i Jotron, sier i pressemeldingen at hun er sikker på at Ringdalskogen er det beste valget.

– Jotron er opptatt av en fleksibel og framtidsrettet løsning med god profilering og enkel adkomst fra E18. Vi mener at Ringdalskogen er et godt valg som ivaretar Jotron’s behov på en god måte, sier Berdal.

Les også: Jotron har funnet kjøper til lokalene på Tjøllingvollen

Hun skriver også at Jotron har vært opptatt av å eie og drifte egne bygg, og at det har vært intensjonen i dette prosjektet.

– Et godt samarbeid med Format Eiendom gjennom denne prosessen har imidlertid lagt grunnlag for et langsiktig samarbeid rundt prosjektet, hvor Inproco AS (eiendomsselskap knyttet til Jotron) og Kaupang Invest AS eid av Ole Johan Olsen m/familie vil inngå et 50/50 eierskap i det nye bygget. Format Eiendom vil også være ansvarlig for prosjektadministrasjon, heter det i pressemeldingen.

Les også: Jotron kan havne på Ringdalskogen

Spennende næringsområde

Andreas Hojem Olsen, daglig leder i Format Eiendom AS, sier i meldingen at Jotron kan være med på å trekke flere bedrifter til området.

– Vi er svært glade for å få Jotron som leietaker og Inproco som medeier. Ringdalskogen er et spennende regionalt næringsområde i starten av utviklingen. Vi tror Jotron’s etablering kan tiltrekke seg flere kompetansebedrifter til området i fremtiden. Det blir spennende å være med på utviklingen som Ringdalskogen nå står overfor og vi mener dette er en veldig god beliggenhet, sier Olsen.

Artikkeltags