Disse bedriftene er årets nominerte til næringsprisen

TIL TOPPS I FJOR: Bibbis Frisør vant «Næringslivsprisen Puls» 2016. F.v.: Charlotte Svendsen (Pulserende Kystperle), Sunniva Nerhus, Janne Kristina Kjær Halvorsen, Tine J. Engø og Linn-Elisabeth H. Hagen, Bibbi Engø  (alle Bibbis Frisør) og Heidi Skjeggerød (Tønsberg næringsforening).

TIL TOPPS I FJOR: Bibbis Frisør vant «Næringslivsprisen Puls» 2016. F.v.: Charlotte Svendsen (Pulserende Kystperle), Sunniva Nerhus, Janne Kristina Kjær Halvorsen, Tine J. Engø og Linn-Elisabeth H. Hagen, Bibbi Engø (alle Bibbis Frisør) og Heidi Skjeggerød (Tønsberg næringsforening). Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Support Service Partner AS, EdH utleie, Lunehjem.no, With bakeri og Format eiendom skal i år kjempe om Næringsprisen 2017.

DEL

Det har kommet inn 200 nominasjoner til totalt 95 ulike bedrifter i regionen. Og nå har juryen plukket ut fem ulike kandidater som har mulighet til å vinne Næringsprisen 2017. Publikum stemmer fram sin favoritt og vinneren vil bli annonsert på Næringsforeningens julebord den 7. desember. Kandidatene publikum kan stemme på er: Support Service Partner AS, EdH Utleie, Lunehjem.no, With bakeri og Format eiendom.

Tønsbergs Blad skal presentere hver enkelt bedrift i en egen sak. Mandag 27. november starter avstemningen på tb.no.

– Denne prisen deles ut for å rette fokus mot næringslivet i regionen, og selvfølgelig motivere til vekst og at flere skal etablere seg, sier daglig leder i Pulserende Kystperle Charlotte Svensen.

LES OGSÅ: Elise er en av mange unge som sliter med å få jobb. Nå har pensjonist Arne en klar melding til bedriftene

Prisen ble for første gang delt ut i fjor, da var det Bibbis Frisør som vant. Prisutdelingen skapte uten tvil engasjement gjennom avstemmingen på tb.no, hele 18.940 stemmer ble utdelt.

– Dette gir en veldig stolthet til det vi jobber med. Vi jobber beinhardt for å få med hele organisasjonen. Vi kan ikke trykke på en knapp – vi må gjøre jobben selv, sa eier av frisørkjeden, Bibbi Engø, etter seieren i fjor.

– Opplegget er litt annerledes i år enn i fjor, da det ikke var noen nominasjonsperiode i forkant forrige året. Nå har publikum først nominert og så har vi plukket ut de fem som skal kjempe om prisen. Ut ifra antall stemmer i fjor føler vi at det er bra engasjement blant folk. Vi har tro på at det kan bli enda bedre i år, sier Svensen.

LES OGSÅ: Sykepleier innledet et nært forhold til pasient

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken