Gå til sidens hovedinnhold

De fem kandidatene er klare – nå bestemmer du hvem Heidi og Charlotte skal dele ut prisen til

Artikkelen er over 2 år gammel

Stem fram din favoritt.

Tønsberg Næringsforening, Pulserende Kystperle og Tønsbergs Blad skal igjen dele ut næringslivets pris til en bedrift i Tønsberg-regionen – det vil si en bedrift fra enten Tønsberg, Færder eller Re kommuner.

– Poenget med prisen er å synliggjøre det gode næringslivet som er i regionen vår, har Charlotte Svendsen i Pulserende Kystperle tidligere uttalt til Tønsbergs Blad.

– Vi vil skape den stoltheten. Undersøkelser viser at næringslivet er litt lite stolt av seg selv i regionen. Vi tror at å synliggjøre det næringslivet vi har er med på å skape verdi også for bedriftene, sier Heidi Skjeggerød i Tønsberg Næringsforening.

Nomineringen i gang

Første året var det Bibbis Frisør som gikk til topps, og i fjor var det utleiefirmaet EDH som stakk av med seieren etter en avstemming på tb.no hvor det kom inn hele 20.000 stemmer.

– Det handler om å være en god ambassadør for Tønsberg-regionen. Det kan for eksempel være gjennom å skape nettverk i Oslo, gi til aksjoner eller støtte lokale idrettsmiljøer, sier Skjeggerød.

Vinneren avsløres i desember

Nå er nominasjonsprosessen over, og over 50 bedrifter er foreslått. Nå står det igjen fem finalister, og du kan være med å avgjøre hvilken bedrift som får prisen.

 

Vinneren av næringslivets pris i Tønsberg-regionen 2018 vil bli offentliggjort på Tønsbergs Næringsforenings julebord torsdag 6. desember.

Kommentarer til denne saken