Nå vil Heidi og Charlotte ha tips til bedrifter som fortjener ekstra oppmerksomhet

DELER UT PRIS: Charlotte Svendsen og Heidi Skjeggerød starter nå letingen etter den neste næringslivsprisvinneren.

DELER UT PRIS: Charlotte Svendsen og Heidi Skjeggerød starter nå letingen etter den neste næringslivsprisvinneren. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Jakten på vinneren av næringslivets pris er i gang.

DEL

Tønsberg Næringsforening, Pulserende Kystperle og Tønsbergs Blad skal igjen dele ut næringslivets pris til en bedrift i Tønsberg-regionen – det vil si en bedrift fra enten Tønsberg, Færder eller Re kommuner.

Gå inn på denne linken for å nominere en bedrift DU mener fortjener prisen!

– Poenget med prisen er å synliggjøre det gode næringslivet som er i regionen vår, sier Charlotte Svendsen i Pulserende Kystperle.

– Vi vil skape den stoltheten. Undersøkelser viser at næringslivet er litt lite stolt av seg selv i regionen. Vi tror at å synliggjøre det næringslivet vi har er med på å skape verdi også for bedriftene, sier Heidi Skjeggerød i Tønsberg Næringsforening.

Nomineringen i gang

Første året var det Bibbis Frisør som gikk til topps, og i fjor var det utleiefirmaet EDH som stakk av med seieren etter en avstemming på tb.no hvor det kom inn hele 20.000 stemmer.

Nominasjonsprosessen for 2018 er nå i gang. I fjor kom det inn 200 nominasjoner til totalt 95 ulike bedrifter.

– Det handler om å være en god ambassadør for Tønsberg-regionen. Det kan for eksempel være gjennom å skape nettverk i Oslo, gi til aksjoner eller støtte lokale idrettsmiljøer, sier Skjeggerød.

– Alle kan bli nominert, så man bør nominere de man heier på. Kriteriet er at det skal være en bedrift som gjør noe positivt for regionen, sier Svendsen.

FJORÅRSVINNERE: Det var firmaet EDH på Sem som fikk Næringslivprisen for 2017. Fra venstre daglig leder i Næringsforeningen Heidi Skjeggerød, Terje Edh, eier av EDH maskinutleie, daglig leder i EDH Otto Winterstad og Charlotte Svensen i Pulserende Kystperle.

FJORÅRSVINNERE: Det var firmaet EDH på Sem som fikk Næringslivprisen for 2017. Fra venstre daglig leder i Næringsforeningen Heidi Skjeggerød, Terje Edh, eier av EDH maskinutleie, daglig leder i EDH Otto Winterstad og Charlotte Svensen i Pulserende Kystperle. Foto:

Vinneren avsløres i desember

Nominasjonsprosessen varer fram til 31. oktober. Da vil en komité velge ut fem finalister som vil bli presentert på tb.no, og så er det opp til leserne å stemme fram sin favoritt.

Vinneren av næringslivets pris i Tønsberg-regionen 2018 vil bli offentliggjort på Tønsbergs Næringsforenings julebord torsdag 6. desember.

Artikkeltags