Næringsprisen deles ut for fjerde gang, og Heidi og Charlotte trenger din hjelp for å nominere vinneren

Charlotte Svensen (til venstre) og Heidi Skjeggerød (til høyre).

Charlotte Svensen (til venstre) og Heidi Skjeggerød (til høyre). Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Nå kan du nominere bedrifter og virksomheter som du mener fortjener prisen.

DEL

– Hensikten er jo å skape stolthet og godt omdømme for næringslivet i vår region, forteller daglig leder Heidi Skjeggerød i Tønsberg næringsforening. Sammen med Charlotte Svensen i Tønsberglivet ønsker hun å vise fram «fine bedrifter som virkelig bidrar til næringslivet».

Ønsker også å gi de små bedriftene et løft

– Det er en pris for alle som ønsker å være med i bildet i vår region. Et bredt spekter av bransjer og bedrifter kan bli nominert, som vi har sett fra de andre nominasjonene. For eksempel har både Bibbis Frisør, EDH og Meny Revetal vunnet prisen, forteller Skjeggerød.

— Et bredt spekter av bransjer og bedrifter kan bli nominert, alt fra bransjer til gründere, sier daglig leder for Tønsberg Næringsforening, Heidi Skjeggerød.

— Et bredt spekter av bransjer og bedrifter kan bli nominert, alt fra bransjer til gründere, sier daglig leder for Tønsberg Næringsforening, Heidi Skjeggerød. Foto:

– Vi ønsker å bygge opp om heiakulturen her i Tønsberg, sier Svensen.

Det er en åpen nominasjon, og alle kan nominere en bedrift eller virksomhet som de syns har gjort en positiv jobb for næringslivet her i Tønsberg og regionen vår. Fristen er 21. oktober. Nominasjoner sendes inn til dette skjemaet.

Deretter vil en jury bestående av representanter fra Tønsberg Næringsforening, Tønsberglivet og Tønsbergs Blad velge ut fem finalister som de mener fortjener nominasjonen.

– Her går juryen i dybden og leter fram de nominerte som gjør det best, basert på bransje, sted, omsetninger, og så videre, sier Skjeggerød.

– Man vinner mye også bare ved å komme blant topp 5, sier Svensen. For det skal lages en video av hver av de fem nominerte for å promotere dem også.

Folk får så stemme frem vinneren i en stemmeprosess her i tb.no. Til slutt vil vinneren annonseres på Tønsberg Næringsforenings julebord 5. desember.

– Vi håper å markedsføre dette godt, og at mange nominerer fram gode bedrifter og virksomheter som de mener fortjener prisen. Vi vil også utfordre synligheten til mindre bedrifter og gründervirksomheter, og sette dem mer i lyset. Her drar vi med oss hele regionen!

– Vi opplever at både bedriftene og arbeiderne blir stolte, og det blir et felles løft, forteller Skjeggerød.

Omdømme- og kommunikasjonsjef i Tønsberglivet, Charlotte Svensen sier: — En viktig oppgave i framtiden er å sikre flere arbeidsplasser. Der tror jeg Næringsprisen vil være viktig for å fremme dette.

Omdømme- og kommunikasjonsjef i Tønsberglivet, Charlotte Svensen sier: — En viktig oppgave i framtiden er å sikre flere arbeidsplasser. Der tror jeg Næringsprisen vil være viktig for å fremme dette. Foto:

– Bakgrunnen for Næringsprisen var en workshop vi hadde sammen med politikere, næringslivet og bedrifter, og innbyggere, hvor vi tok initiativ til å lage denne næringsprisen. Det var næringslivet selv som fremmet dette forslaget, som vi alle sammen ble enige om, forteller Skjeggerød og Svensen.

Viktig for arbeidsplassene i framtiden

– En viktig oppgave videre er å sikre flere arbeidsplasser, spesielt når Tønsberg blir en større og større by, forteller Svensen.

– Her blir Næringsprisen viktig for å framheve viktige bedrifter og virksomheter som jobber for dette. Vi vil at folk skal bli obs på de gode, og også de små bedriftene her i Tønsberg-regionen, og gi dem et løft, sier Skjeggerød og Svensen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken