Spillsenterets øvrige 1. nyttårsdagmeny:

Oddssingel Premier League: Aubameyang scorer først på Emirates

Oddssingel Premier League: Kane sørger for Spurs comeback

Oddsdobbel: Everton slår tilbake

Oddssingel Championship: Varsellampene blinker for Ipswich

Det er et strålende langoddsprogram vi har foran oss på første nyttårsdag. I England fortsetter juleprogrammet med full styrke de nærmeste dagene. Det spilles tre kamper i Premier League i dag, og det er full serierunde i både Championship, League One og League Two.  Det tradisjonsrike nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen avvikles i dag og i Tour De Ski er det klart for sprint i Val Mustair. I NHL er det fullt kjør om dagen og der skal det spilles tre kamper.

NB! 42 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Brentford - Norwich 2,35 (spillestopp kl 15.55)

Etter en krevende start for danske Thomas Frank som ny Brentford-manager etter at Dean Smith forlot Brentford til fordel for Aston Villa i oktober, har det vært klar bedring for Brentford under juleperioden. Tredje sist ble det 1-0 seier hjemme mot Bolton, mens laget har klart uavgjort borte mot både Bristol City (1-1) og Birmingham (0-0) i de to siste. Ligger helt nede på 18. plass med 27 poeng og har ikke mer enn fem poeng til Rotherham under streken. Det skyldes mest av alt at Brentford fortsatt står uten borteseier (0-7-6). Hjemme på Griffin Park er tallene solide 6-2-4.  Forsvarsspilleren Chris Mepham er usikker til dagens kamp.

Etter oppsiktsvekkende sterke 9-3-0, ble det endelig tap for Norwich lørdag. Da ledet laget 3-2 hjemme mot Derby tre minutter før slutt, men endte opp med å tape 3-4. Var også i kjempetrøbbel hjemme mot Nottingham Forest lørdag og lå der under 0-3, men to overtidsmål berget 3-3 og ett poeng. Ligger på en meget overraskende andreplass og direkte opprykksplass med totalt 48 poeng. Solide 6-5-1 på bortebane.  Playmaker Emi Buendia mister også dagens kamp, mens Jamal Lewis og Moritz Leitner fortsatt er ute med skader.

Brentford er faktisk satt til favoritt i dagens kamp og vi har god tro på at laget påfører Norwich sitt andre strake tap. Hjemmeseier til 2,35 i odds spilles.

Klikk her for å levere dette spillet