Sten og Sven-Erik inviterer hele øya til fest - og du kan følge den direkte på tb.no

INVITERER: Sten Nornes (til venstre) og Sven-Erik Kristiansen i NIFs fotballgruppe håper på storinnrykk på Nesskogen idrettsanlegg førstkommende lørdag.

INVITERER: Sten Nornes (til venstre) og Sven-Erik Kristiansen i NIFs fotballgruppe håper på storinnrykk på Nesskogen idrettsanlegg førstkommende lørdag. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

På Nøtterøy ønsker de å skape god, gammel fotballfest denne helgen. Og er du abonnent kan du se toppkampen direkte på tb.no klokken 16 lørdag.

DEL

Lørdag tar Nøtterøy IF imot Brunlanes til toppkamp i 8. divisjon. Nøtterøy-laget, som har klare opprykksambisjoner i år, står så langt med åtte seire og én uavgjort denne sesongen.

– Gutta på A-laget fortjener å ha litt mer publikum, sier Sven-Erik Kristiansen, som sitter i klubbens sportslige utvalg.

Derfor har NIF tenkt å gjenskape en god, gammeldags fotballfest på anlegget i Nesskogen idrettspark.

Tønsbergs Blad blir selvsagt også med på festen. Vi sender toppoppgjøret direkte på tb.no med Reidar Lindqvist som kommentator.

SE KAMPEN HER: Se Nøtterøy–Brunlanes direkte her fra klokken 16 lørdag (+)

LES OGSÅ: Gikk på årets første poengtap

Flytter kampen

– Jeg husker hvordan det var da jeg var gutt på Flint. Selv om vi hadde medlemskort og kom gratis inn på kampene til A-laget, snek vi oss inn – for det var litt mer spennende. Og så kikket vi på kampen og samlet tomflasker for å ha råd til godteri i kiosken, mimrer leder av NIFs fotballgruppe, Sten Nordnes.

Det er en slik happening de nå håper å få til igjen – men til orientering så er det ingen grunn til å snike seg inn, det er gratis inngang.

– Vanligvis spiller A-laget vårt kamp på kvelden klokka 19.30, og det er for sent for de aller fleste av våre unge spillere. Derfor har vi flyttet kampen til lørdag klokken 16.00, sier Kristiansen.

– Dermed håper vi at det kommer flere. Både av våre yngre spillere, og gjerne naboer i gata her og tidligere medlemmer og spillere, sier Nornes.

De takker Brunlanes for å være velvillige til å flytte kampen.

LES OGSÅ: Nøtterøy mener alvor

UBESEIRET: NIFs A-lag har ennå ikke tapt en kamp denne sesongen.

UBESEIRET: NIFs A-lag har ennå ikke tapt en kamp denne sesongen. Foto:

– Bygge klubbmentalitet

Festlighetene starter allerede to timer før kampstart. Da blir det forskjellige poster rundt om på anlegget. Her kan unge og gamle teste egne fotballferdigheter, det blir grilling og kiosken er åpen. Med billige priser. Nornes og Kristiansen understreker at dette ikke gjøres for å skaffe penger i klubbkassa.

– Dette gjør vi for å bygge klubbmentalitet og som en sommeravslutning, sier Kristiansen.

Og for å gjøre litt stas på det så langt ubeseirede A-laget.

– Under kampen blir det speaker og greier, sier Nornes.

Her kan du se kampen:

  Noe å se opp til

  De to håper er også at dette vil anspore de mange unge spillerne på aldersbestemte lag.

  – NIF har en stor gruppe med aldersbestemte spillere. Vi er en breddeklubb, og det er viktig for de unge spillerne å se hva de kan strekke seg mot, sier Nornes.

  – Mange av de unge har jo nesten aldri sett A-laget spillet, det neste steget de ser opp til er Messi, sier Kristiansen.

  Mange av de yngre spillerne skal få være ballgutter og -jenter under kampen.

  NIF ble stiftet i 1917, og skal dermed feire 100-års jubileum i år. I dag har foreningen over 1000 medlemmer fordelt på turn, friidrett, tennis, håndball, ski og fotball.

  8. divisjon menn

   LAGSPILTPOENG
  1Nøtterøy925
  2Brunlanes716
  3Nanset 2715
  4Stag 2815
  5Falk 2713
  6Vear913
  7Flint 3811
  8Skoppum 2710
  9Slagen69
  10Flint 477
  11Re FK 263
  12Store Bergan 70
  13Andebu 260
      
      
  Send tekst og bilder «

  Vi vil gjerne høre om smått og stort. Send oss noen linjer med bilder fra et arrangement som du ønsker å dele i TB.

  Artikkeltags