– Dette gikk omtrent akkurat som vi hadde håpet på, smilte Ragnar Thon etter at både Flint og Nøtterøy hadde vært i aksjon på parketten i Nøtterøyhallen.

 

Publikumsrekord

Sammen med Frank Pedersen hadde Thon hovedansvaret for arrangementet, som var et samarbeidsprosjekt mellom Nøtterøy og Flint.

– I herrekampen satte vi ny publikumsrekord da vi nådde 949 tilskuere, og med veldig fine 441 tilskuere på damekampen i tillegg, hadde vi rundt 1050 tilskuere inne i arenaen i løpet av arrangementet, sa Thon.

– Veldig bra, og litt overraskende at det kom såpass mange så tidlig som 15.15, da damekampen startet, sa Thon.

Alarmen gikk

Bortsett fra at brannalarmen løste seg ut bare 13 sekunder etter at herrekampen hadde startet, fungerte det meste som smurt for arrangørene.

Alarmen ble utløst på grunn av røykeffektene som fulgte Nøtterøy-spillernes presentasjon før kampen, og vaktmesteren i hallen var raskt ute med å rette til problemet, slik at kampen kunne fortsette.

Ikke veien sportslig

Nå gikk det dessverre ikke helt veien verken for Nøtterøy-herrene eller for Flints damer, siden begge tapte. Hjemmepoeng hadde selvsagt satt en ekstra spiss på arrangementet.

Men Flint lagde i hvert fall spenning helt til de siste minuttene, noe tilskuerne visste å sette pris på. De ti innledningsminutter etter pause, da 9–11 ble snudd til 19–13 og seksmåls ledelse gjorde at avslutningen ble en thriller.

For Nøtterøy gikk det tråere. Laget slet veldig før pause og kom på etterskudd 11–17. Det ble likevel liv i hallen da laget flere ganger reduserte gjestenes ledelse til fire mål i sluttomgangen.
Men nærmere kom de ikke.

Ny galla i februar?

Arrangementsmessig fungerte det uansett til høye sifre på terningen.

– Dette frister vel til gjentakelse?
– Ja, det gjør det. Men da blir det i tilfelle i Slagenhallen, og kanskje kan vi få det til i februar, sa Ragnar Thon, som hadde nærmere 80 medhjelpere med stort og smått i hallen.

Skryt utenfra

– En flott stab, og vi begynner å få sving på arrangementene våre nå. Likevel var det ekstra artig å f skryt både fra en representantene for Topphåndball-ledelsen i håndballforbundet og fra Region Sør.

– Begge takket for et flott arrangement, og slike godord er det selvsagt veldig artig å få med seg videre, sa Ragnar Thon.