Viking leder 8-2 over Nøtterøy etter snaue 30 minutter spilt melder håndball.no på sine nettsider.

Nøtterøy lå etter med pluss-minus fem mål siden kampstart 18.30. Stillingen klokken 19 er 15-8 til Vikings. Ti minutter senere har Nøtterøy reist seg. Stillingen kl. 19:11 er 15-14 til Viking. Viking klarer likevel å holde Nøtterøy på avstand. Klokken 19:19 er stillingen 18-16 til Viking.

Viking holder fast på to-måls ledelsen gjennom store deler av kampen. Stillingen 14 minutter ut i andre omgang er fortsatt 21-19 til Viking. Stillingen etter 16 minutter spilt er 23-19 til Viking. Nøtterøy tar time-out.

Nøtterøy spiser seg innpå med et mål etter time-out. Stillingen etter 20 minutter spilt i andre omgang er 24-21. Viking tar time-out etter 28 minutter spilt. Stavanger-laget leder fortsatt. Stillingen er 28-25. Det siste minuttet klarer Viking å skåre enda en skåring og sluttresultatet blir 29-25. 

Trykk F5 for oppdatering av saken.

I serieåpningen mot Viking var Nøtterøy lenge med på leken, men glapp alt på slutten og tapte 28–33.

– Vi har tatt så mange poeng som jeg hadde forventet – og som er nødvendig. Vi har gjort jobben vår mot lagene som ligger rundt oss på tabellen, sier Geir Erlandsen.

– Men vi var nærmere enn resultatet skulle tilsi. Jeg mener vi er kapable til å få med oss noe hjem fra Stavanger, sier Erlandsen, som har et keeper-problem om dagen.


Med to reservekeepere ute av spill med bruddskader er Nøtterøy i akutt målvaktskrise. I bortekampen mot Herulf sist lørdag var Johnny Jensen keeperreserve. Det blir han også i onsdagens bortekamp mot Viking og mot Runar.

– Det er ikke ideelt, for Johnny er så viktig for oss ute på banen, sier Erlandsen.

Derfor har han søkt etter en annen løsning på reservekeeper-problemet. Han fant den i vennen og Wang-kollega Marinko Kurtovic.

– Dette er alvorlig ment, ja, men jeg håper ikke vi kommer i den situasjonen at Marinko må spille, sier Erlandsen.

Marinko Kurtovic voktet målet for STIF i mange sesonger, men er nå over 50 år – og har lagt opp.

– Jeg har ikke noe imot å hjelpe Nøtterøy dersom det er mulig. Vi trenger et lag som Nøtterøy i eliteserien, sier Kurtovic til Sandefjords Blad.

Geir Erlandsen er Runar-gutt fra gammelt av og har fortsatt et godt forhold til klubben.

– Men er det ikke noe spesielt at Runar-treneren skal spille for en konkurrent i eliteserien?

– Ja, jeg ser det. Men jeg har er så tett forhold til Marinko at vi hjelper hverandre uavhengig av klubb, sier Erlandsen.

– Har dere sjekket dette med Norges Håndballforbund?

– Nei, det har vi ikke. Jeg har valgt å ikke bruke så mye tid på dette spørsmålet. Det får vi eventuelt ta når det blir aktuelt.

Marinko Kurtovic er uansett ikke aktuell som reservekeeper før bortekampen mot Arendal tredje juledag.