– Dette er en seier. Når kampen ble som den ble, er vi veldig godt fornøyde med poengdeling. Vi spiller glitrende kollektivt. Akkurat nå står jeg her med en fantastisk følelse. For en nøytral tilskuer er dette resultatet rettferdig, sier Nøtterøy-treneren etter at laget berget ett poeng i den vanskelige bortekampen mot hjemmesterke Bækkelaget.

Herjet i førsteomgang

I store deler av førsteomgang herjet Erlandsens menn med hjemmelaget. På det meste lå Nøtterøy seks mål foran. Et høyst fokusert og disiplinert mannskap viste tabellnaboen fra Oslo hvem som var sjefen på banen. Med fire mål foran før annenomgang, var det strålende stemning blant de mange titalls tilreisende fra Vestfold. Både Maxmillian Jonsson og Michael Jonassen hadde siktet inn skuddarmen og bøttet inn mål.

Stor spenning

Det så imidlertid ikke ut til at Erlandsens hærskare hadde særlig godt av en pust i bakken.

Bækkelaget hevet seg betraktelig etter hvilen. Lagene fulgte hverandre som skygger gjennom de siste 20 minuttene, og spenningen var sågar til å både ta og føle på.

Da hjemmelagets toppscorer Henrik Eriksen satte inn 28–27 bare 35 sekunder før slutt, så det ut til at ingen av de sårt trengende poengene skulle få bli med tilbake til Vestfold.

Simen Fredriksen ville det ikke slik.

Som et takk for sist til gamle lagkamerater dundret 19-åringen ballen i nettet bak BSKs Emil Jungmann i aller siste sekund.

– Deilig!

– Utrolig deilig å sette inn den siste der!

Fredriksen var naturlig nok høyt oppe etter å ha berget ett ytterst livsviktig poeng for nøttlendingene. Og selv om det uavgjortresultatet smakte litt bittersøtt, tar rødtrøyene med seg mye positivt fra kampen.

– Hvis vi fortsetter å spille på samme måte som vi gjorde i førsteomgang, kommer vi til å ta mange poeng framover, tror Fredriksen.

Andre Nøtterøy-spillere som utmerket seg mot BSK var keeper Hreidar Gudmundsson, som til tider fremstod som en vegg, og Johnny Jensen som nesten ofret liv og lemmer for poeng i denne matchen. Sistnevnte smalt i bakken to ganger, og fikk seg flere trøkker.

– I dag måtte man ofre alt. Men ingen varig skade skjedd, lover 39-åringen idet han legger en ispose på nakken.