Fjellhammer ble slått 25–21 i en kamp Nøtterøy styrte omtrent hele veien fredag.

– Litt trå start

– Det tok litt tid å komme i gang i kampen, og vi slurvet nok litt, oppsummerte Nøtterøy-trener Geir Erlandsen etter seieren.
– Men samtidig fikk mange unge spillere forsøke seg, så i sum ble dette en grei kamp for oss, sa treneren.

Fjellhammer holdt følge til 7–7 før Nøtterøy dro ifra til 13–10 til pause.

Etter pause fortsatte Nøtterøy å reise ifra, opp til 19–13 før Erlandsen etter hvert lot alle forsøke seg i et lag som hadde full kontroll.

God målvakt

Laget hadde en god Richard Langaard i mål, mens Khaled Chentout og Jakob Gjøen bidro med henholdsvis åtte og sju mål, førstnevnte i løpet av bare 25 minutters spilletid.

I den andre kampen i Nøtterøys pulje vant svenske Lugi greit 26–20 over Øyestad. Nettopp Lugi er Nøtterøys neste motstander, lørdag ettermiddag.

Søndag står så Øyestad for tur, før det i år skal spilles plasseringskamper direkte etter det innledende puljespillet, som nå skjer i to puljer á fire lag.

Flints elitedamer tapte sitt møte med Fredrikstad fredag kveld. Flint møter Bækkelaget lørdag klokka 13.50 i Slagenhallen, mens Glassverket er motstander samme sted søndag.

Finaler i Nøtterøyhallen

Søndag ettermiddag er det så klart for finaler i både dame- og herreklassen, og disse finalene spilles i Nøtterøyhallen, med damene først i aksjon.

Årets Skjærgårdsleker er for øvrig nummer 47 i rekken, og årets vri gjør at samtlige deltakerlag får fire kamper i løpet av helgen.

Dette har gjort at det i år, i tillegg til eliteklasse, seniorklasse og J/G 18-klasser og så har blitt plass til 16-årsklassene i Skjærgårdslekene.
I tillegg til spill på to baner i Nøtterøyhallen og tre i Slagenhallen, benyttes også Hårkollhallen, Wilhelmsenhallen og Tønsberghallen til gjennomføringen av årets leker.