5. min: 3–3

10. min: 4–4

15. min: 4–7 Nøtterøy virker det viktige haket kvassere enn BSK. Erlandsen ser bekvem ut på sidelinja.

20. min: 6–11

30. min (pause): 11–15

35. min: 16–17

45. min: 20–21

55. min: 25–25

60. min (slutt): 28–28

– Uavgjort, men en seier, oppsummerte Nøtterøy etter poengdeling i kampen laget på forhånd sa de nektet å tape.

Nøtterøy hadde kontroll på kampen da pausesignalet gikk. Hreidar Gudmundsson gjorde en kjempeinnsats i mål, og Michael Jonassen laget 5 mål og levert en gnistrende kamp i første omgang. Det var mange tilreisende supportere fra Nøtterøy, og mye lå til rette for at Nøtterøy skulle klare å hente med seg to poeng hjem.

Slik gikk det ikke.

I annen omgang var det mye jevnere mellom lagene, og de fulgte hverandre tett. Like før sluttsignalet gikk klarte Simen Fredriksen å banke inn utligningsmålet, dermed ble det ett poeng til hvert lag. Fredriksen er tilbake etter skade, og scoret mot gamle lagkamerater i Bækkelaget.

Maximillian Jonsson ble kåret til banens beste spiller, men nevnes må også Johnny Jensen – han spilte med hjerte utenpå Nøtterøy-drakta i denne kampen.

DIREKTE: Les kampreferat her

Før kampen startet presiserte både spillere og trener at det var en viktig kamp å vinne.

– Begge lag trenger å vinne. Jeg tror vi trekker det lengste strået hvis vi gjør alt slik vi er blitt enige om på forhånd, sa Nøtterøy-backen Jonas Rennemo før kampen.

 

Hærfører Geir Erlandsen tenkte ikke engang tanken om tap.

– Dette er en nøkkelkamp. Vi et av de fem-seks lagene som kjemper om åttende og niende plass. En ting som taler til vår fordel er at vi har møtt alle topplagene nå, og ingen av dem har rundspilt oss. Men nå er det jo sånn at hederlige tap ikke gir poeng. Derfor tenker vi ikke noe annet enn at Bækkelaget skal beseires i Ekeberghallen. Det blir etter alt å dømme en tett og spennende match, sa Erlandsen.

LES OGSÅ: Lar barten gro for kreftsaken