Gå til sidens hovedinnhold

Nøtterøy avsluttet sesongen med stil

Artikkelen er over 9 år gammel

NØTTERØY: Med kun æren å spille for, viste Nøtterøys håndballherrer hva de er laget av da ØIF Arendal ble slått 30–29 lørdag ettermiddag.

– I dag er jeg skikkelig imponert over det gutta viste. Arendal spilte for semifinaleplass i sluttspillet, likevel vinner vi, sier trener Geir Erlandsen.

Nøtterøy lå under i første del av oppgjøret, men snudde kampen i siste halvdel. De to lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen.

Simen Holm satte inn ni av Nøtterøy-målene, og Erlandsen syns det er leit at toppscoreren nå legger ballen på hylla.

– Simen har vært bra hele veien, og i dag leverte han utrolig bra. Men jeg har respekt for valget hans om å prioritere studier.

Også forsvarskjempe André Fevang takker for seg.
– Han har stått på i tykt og tynt, fra Nøtterøy var en klubb nederst i 1. divisjon til hva vi er i dag. Han er rett og slett bare en fantastisk gutt, sier Erlandsen.

KAMPFAKTA: Les kampreferat her

Arbeidshesten selv lover imidlertid å steppe inn ved behov.

– Jeg skal ikke la dem i stikken hvis det blir krise. Men akkurat nå skal det bare bli utrolig godt med ferie. Dette har vært en lang og slitsom sesong, men litt rart er det inni meg akkurat nå, erkjenner Fevang.

PS: Nøtterøy ble slått ut av sluttspillet etter forrige helgs knepne tap mot Fyllingen. De to beste lagene i puljen går til semifinale etter de innledende rundene.

Les mer i Tønsbergs Blad mandag.

Kommentarer til denne saken