– Jeg håper vi slipper å komme i den situasjonen, men akkurat nå kan det se ut som Johnny kan bli en kriseløsning, sier trener Geir Erlandsen.

Det var på mandagens trening at uhellet var ute for Tarjei Hamborg. Klubbens talentfulle reservekeeper trodde først det bare var snakk om en smell i hånden, men røntgenbildet onsdag avslørte bruddet.

– Nå er han gipset – og neppe klar for kamp før i februar, sier Erlandsen.

LES OGSÅ: – Lær av Nøtterøy!

19-åringen har fått flere sjanser i eliteserien som innhopper for førstemålvakt Hreidar Gudmundsson.

– Tarjei har gjort det bra når han har fått sjansen. Det er veldig synd at han har pådratt seg denne skaden, sier Erlandsen.


Normalt hadde Nøtterøy-treneren kalt inn juniorkeeper Richard Langaard (17) til tjeneste.
– Problemet er bare at Richard også er ute av spill etter å ha brukket hånden på trening for noen uker siden. Det virker som det er noe som går, sier Erlandsen oppgitt.

LES OGSÅ: Helsprekk av Nøtterøy-gutta

Han skal bruke tiden fram til lørdagens uhyre viktige bortekamp mot Herulf Moss til å komme på en god løsning. Nøtterøy må ha dekning på målvaktsplassen dersom det skulle skje noe med Hreidar Gudmundsson i løpet av kampen. I verste fall kan erstatteren bli Johnny Jensen.

– Johnny er en allsidig spiller, han har stått bra i mål på trening – og er i hvert fall ikke redd for ballen! sier Geir Erlandsen.